Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedünk egy ideje egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedünk egy ideje egy férfival. Úgy volt, hogy az ő baráti társoságában együtt szilveszterezünk, de utolsó pillanatban visszamondta. Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés
dec. 31. 11:12
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
#13 Engem is a szilveszteri bulin mutatott be az exem a baráti társaságnak, szerintem tök jó alkalom volt, mindenki barátsággal fogadott.
dec. 31. 13:10
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez hatalmas taplóság. Főleg, hogy utolsó pillanatban már nehéz átszervezkedni, már mindenkinek megvan kivel-hova. Tulajdonképpen pofára ejtett utolsó pillanatban Szilveszterkor annak tudatában, hogy lehet emiatt fogsz egyedül kuksolni otthon. Hagynám az ilyet a fenébe és nem a Szilveszter miatt, hanem mert megmutatta mennyire vesz komolyan, mennyire lehet rá számítani. Tuti, hogy valami csaj van a dologban. Nem tudom elképzelni, hogy ismerkedem valakivel, komolyan tetszik meg minden, elhívom a Szilveszteri bulimba, majd előző nap rájövök, hogy a 14 ember mellé már pont ő nem fér be 15.nek. ugyanmaaar
dec. 31. 13:16
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

22

Igen. Kamuzott sajna...

dec. 31. 13:23
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szédít mást is és az utolsó pillanatban nyögte be, hogy tud menni a buliba...vagy a többi meghívott haver csódített össze valami csajokat a buliba és úgy van vele a srác, hogy inkább akkor csajozik fesztelenül a buliban, a barátnőjelölt inkább ne legyen ott.
dec. 31. 13:31
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

Nem olvastam el minden választ, de amiket olvastam azok sajnos mind negatívak.

Nem tudom mióta ismerkedtek, pontosan mi a helyzet nálatok, de szerintem ne könyveld el egyből egy vissza utasításnak.

Minden ember más, én is éppen ismerkedem valakivel 2 hónapja, nagyon jó az összhang közöttünk, DE fel sem merült egyikünkben sem, hogy együtt kellene tölteni esetleg a szilvesztert.

Én magamból kiindulva, kb fél év után kezdeném el bevezetni a srácot a baráti társaságomba, attól számítva, hogy hivatalosan is kimondtuk hogy együtt vagyunk.

Egy ismerkedési fázis szóljon csak rólatok. Én jobban szeretek kettesben lenni a sráccal, úgy megismerni.

A barátaim már mondták, hogy ha akarom vigyem el őt is a programokra, de korainak tartom.

Jelenleg annyira rózsaszín köd van bennem például, hogy csak vele foglalkoznék, a barátaimmal nem, annak pedig nincs értelme.

Szilveszter után, miután már kijózanodott stb, úgyis látni fogod a viselkedéséből, hogy mit szeretne tőled, vagy mit nem.

dec. 31. 13:56
 26/41 anonim ***** válasza:
80%

25

Igen, ez teljesen érthető.

Itt az a probléma, hogy az férfi elhívta a nőt, majd az utolsó pillanatban lemondta a programot, egy láthatóan kamu indokkal (nincs elég hely). Ilyenkor tök nehéz másik programot szervezni az estére, mivel ez ünnep.

dec. 31. 14:13
 27/41 anonim ***** válasza:
80%

26folyt.

Szóval én a kérdező helyében azt érezném, hogy átvertek, visszaéltek az időmmel.

De az is lehet, hogy a férfi így akarta lepattintani a nőt...

dec. 31. 14:14
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez kuka...
dec. 31. 14:27
 29/41 A kérdező kommentje:

Annyira már nem is srác... közel 50 éves én meg közel 40....

De nem akarok vele beszélni.

Szép volt jó volt ennyi volt.

Senkinek nem leszek a szolgája.

dec. 31. 14:58
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

29

Hú, én azt hittem hogy valami huszonéves siheder...

Így még gázabb sajna:(

dec. 31. 15:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!