Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedünk egy ideje egy férfival. Úgy volt, hogy az ő baráti társoságában együtt szilveszterezünk, de utolsó pillanatban visszamondta. Jogosan esik rosszul?
Nem olvastam el minden választ, de amiket olvastam azok sajnos mind negatívak.
Nem tudom mióta ismerkedtek, pontosan mi a helyzet nálatok, de szerintem ne könyveld el egyből egy vissza utasításnak.
Minden ember más, én is éppen ismerkedem valakivel 2 hónapja, nagyon jó az összhang közöttünk, DE fel sem merült egyikünkben sem, hogy együtt kellene tölteni esetleg a szilvesztert.
Én magamból kiindulva, kb fél év után kezdeném el bevezetni a srácot a baráti társaságomba, attól számítva, hogy hivatalosan is kimondtuk hogy együtt vagyunk.
Egy ismerkedési fázis szóljon csak rólatok. Én jobban szeretek kettesben lenni a sráccal, úgy megismerni.
A barátaim már mondták, hogy ha akarom vigyem el őt is a programokra, de korainak tartom.
Jelenleg annyira rózsaszín köd van bennem például, hogy csak vele foglalkoznék, a barátaimmal nem, annak pedig nincs értelme.
Szilveszter után, miután már kijózanodott stb, úgyis látni fogod a viselkedéséből, hogy mit szeretne tőled, vagy mit nem.
25
Igen, ez teljesen érthető.
Itt az a probléma, hogy az férfi elhívta a nőt, majd az utolsó pillanatban lemondta a programot, egy láthatóan kamu indokkal (nincs elég hely). Ilyenkor tök nehéz másik programot szervezni az estére, mivel ez ünnep.
26folyt.
Szóval én a kérdező helyében azt érezném, hogy átvertek, visszaéltek az időmmel.
De az is lehet, hogy a férfi így akarta lepattintani a nőt...
Annyira már nem is srác... közel 50 éves én meg közel 40....
De nem akarok vele beszélni.
Szép volt jó volt ennyi volt.
Senkinek nem leszek a szolgája.
29
Hú, én azt hittem hogy valami huszonéves siheder...
Így még gázabb sajna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!