Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a férfi a 3. randin felhív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi a 3. randin felhív magàhoz akkor csak szexre ment ki "a jàték" ?

Figyelt kérdés
dec. 29. 21:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
20: Mért?
dec. 29. 23:50
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen.
dec. 29. 23:57
 33/36 anonim ***** válasza:
24%
Hát kiábrándító.
dec. 30. 06:51
 34/36 anonim ***** válasza:
59%
Én 21 éves korom előtt csak szüzekkel voltam, akiknek fiú létükre 3-4 hónap kellett mire lefeküdhetünk. Úgyhogy ezért volt fura, amikor egy tapasztalt srác a harmadik randin már szexelt volna velem. Csak az volt a baj, hogy nem készültem rá, személyesen mondta, hogy menjek fel, én meg nem borotválkoztam :D Úgyhogy nem volt szex. De szerintem felnőttként nem korai a harmadik randin :)
dec. 30. 07:53
 35/36 anonim ***** válasza:
67%

34

Nem arról van szó, hogy általánosságban korai vagy nem korai, hanem hogy a másik akarja-e, felkészült-e rá, voltak-e előzmények, közeledett-e hozzá már a pasi. Ha ezekre a válasz nem, akkor korai. Akárhányadik randin is.

Ha egy férfi előtte nem puhatolta ki, hogy a nő is akrja-e már, meg sem csókolta, nem érzi, hogy a másik is benne van, akkor úgy akar szexet, hogy ki akarja használni azt, hogy egyedül van vele a nő és védtelen.

És mivela kérdésből nem az jön le, hogy a kérdező biztos magában és a pasiban, táadásul szűz is, így ebben az esetben korai.

dec. 30. 09:45
 36/36 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül (én a mostani páromhoz már a 2. randi után felmentem, megtörtént az aktus, azóta is együtt vagyunk 1 éve) - de ha neked ez még gyors, akkor abból lehet a legjobban leszűrni, hogy mit akar végül is, ha őszintén elmondod, hogy te még várnál az együttléttel és szeretnéd jobban kiismerni.
dec. 30. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!