Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi a 3. randin felhív magàhoz akkor csak szexre ment ki "a jàték" ?
Ezek szerint nem sikerült értelmezni az #4es válaszomat.
Emellett nem tudom mit számít mondjuk jelen helyzetből nézve hogy 1. vagy 5. randin feküdtünk le először. Ha szakítunk is, az nyilvánvalóan nem emiatt lesz, innentől kezdve pedig irreleváns
Mondhatnak bármit neked külsősök, de ne azért feküdj, vagy ne feküdj le valakivel, mert idegenek azt mondták.
Akkor feküdj le a másikkal, amikor jónak érzed.
Vannak, akiknek ez 3. randinál van, van akinek ez több. Ha neked több idő kell, akkor jelezd, és kész.
Sajnos én is voltam így. Én bevallottam a pasinak, hogy még szűz vagyok, és nekem ennél több idő kéne. El is köszöntünk egymástól.
Azért remélem, hogy veled másképp lesz.
De szerintem is korai, még akkor is, ha nem szűz a lány. Az ilyen gyors tempóból ritkán lesz tartós kapcsolat.
Ja, biztos befolyásoló tényező volt a 10 éves kapcsolatomban, hogy a második randin “dugtunk”😃 Gondolom 10 év után beugrott neki, hogy b+ ez egy rbanc, inkább hazamegyek anyámhoz.
Viszont szűzként szerintem is várj még pár alkalmat, ha korainak érzed, de csak mondom, ha valaki nagyon meg akar dugni és mást nem, az simán vár tovább is és utána lép le. Úgyhogy erre nem érdemes alapozni, hogy hajlandó-e még randizni párszor szex nélkül, vagy sem.
9
Azért az is fontos tényező, hogy hány éves vagy. Ha idős, akkor lehet ki lehetne használni az alkalmat.
Amúgy igen, ha felhív magához, akkor nagy valószínűséggel szexet akar. Hogy csak annyit, az jó kérdés. De biztosabb válaszért a szándékait illetően szerintem több időre van szükség.
18 irtam olyat hogy beleegyezést jelentene barom lepontozók?
Csak epp sok bűnöző meg egyéb hajt arra hogy a nő tegye meg az első lépéseket rengeteg eltusolás van.
Pl olyanra is figyelnek hogy szex kozben a csaj legyen felül is meg stb.
Es sok el van tusolva azzal hogy a ferfinek nem volt egyértelmü hogy a nő ne akarná.
Es kezdi sorolni
Felment a lakásra..ez az 1.pont
"de csak mondom, ha valaki nagyon meg akar dugni és mást nem, az simán vár tovább is és utána lép le."
Ez így nem igaz. Ha valaki csak szexet akar, akkor nem nagyon fog udvarolgatni, energiát, időt befektetni egy nőbe.
Amugy az elso randis szexek se olyanok általában hogy mint vmi kv-t felhivnak vkit.
Hanem a pali megjivja mondjuk étterembe vagy inni elhúzódik az ejszaka kialakul a szenvedély és a pasi lakásán kötnek ki.
Ez pl teljesen más mint odarendelni házhoz egy nőt akivel nem is jár meg semmi.
2
De annak kéne, hogy előzménye legyen. Itt viszont nincs, ha a kérdező bizonytalan.
Csók volt? Akarsz vele szexelni harmadik randin?
Ha nem, akkor nem jó ötlet a randi.
16
Ha addig sem jutottak, hogy ezt tudja a pasi, akkor nagyon rossz ötlet felmenni hozzá.
Én egyébként sem tenném harmadik randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!