Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha egy férfi nem magához viszi a nőt?

Figyelt kérdés
A férfinek van lakása, de az első együttlétre nem oda akarja vinni a nőt, hanem - állítása szerint - a bátyja albérletébe, ami csak egy szoba, a lakásban viszont lakik valaki. Ők nem pár, tulajdonképp csak ismerkednek, de ez a hamar szex egyiküknél sem akadály. Csak a nő szerint ezt nem így kéne, ez nagyon kellemetlen. Mi a véleményetek? Hagyni kéne a nőnek a fenébe az ilyet, vagy belemenni aztán lesz ami lesz? A férfi azt mondja majd hazaviszi ha összejönnek... Milyen duma már ez?! Vagy ti mit gondoltok?
2016. febr. 12. 23:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez olyan kamu duma.
2016. febr. 12. 23:10
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hazaviszi, csak attól fél, hogy a felesége nem örülne neki.
2016. febr. 12. 23:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Feeleség az nincs, szerintem szimplán csak egy üresfejű lotyónak tartja a nőt akivel mindössze egy jót akar kufircolni...
2016. febr. 12. 23:28
 4/16 anonim ***** válasza:
Beszarok...komolyan nem hiszem el, hogy az ilyen hülye csajok tudnak írni. Mondjuk E/3 ban meg T/3 ban szól a szöveg, lehet megkérte egy írástudó ismerősét
2016. febr. 12. 23:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Legjobb esetben is annak tart. Pontosabban tarja a nőt. :-)
2016. febr. 12. 23:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Na jó, egy szóval nem mondtam hogy hiszek neki, pont azért írtam ide, mert engem is kiakasztott ez a szöveg, kíváncsi voltam más is így gondolja e, hogy ez egy f@@sz. Amúgy moondtam neki hogy ezt így én nem vállalom
2016. febr. 12. 23:37
 7/16 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy egy pasinak van önálló lakása, ahol egyedül él, és a csajokat aszerint viszi, vagy nem viszi fel a lakására, hogy mit gondol róluk. Az üresfejű lotyók számára kölcsönkéri a bátyja albérletét, ami neki is baromi kínos lehet, és csak a nem üresfejű, erkölcsös lányokat luffantja meg a saját lakásán? Ennek van így értelme?

Valami rohadtul nem stimmel. Vagy nem egyedül lakik a lakásában, vagy nincs is lakása, csak kamuzik.

2016. febr. 12. 23:40
 8/16 anonim ***** válasza:
esetleg az is lehet, hogy akkora rendetlenség van nála, hogy szégyelli. kitakarítani meg egy hétig tartana. nálam is olyan állapotok vannak, hogy elsüllyednék ha ide kéne hoznom valakit. de ezer oka lehet még ezen kívül is. nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
2016. febr. 12. 23:45
 9/16 anonim ***** válasza:

nem a sajat lakasaba viszi, hanem masnak a lakasaba, ahol raadasul meg lakik is valaki

TESSEEEEEEEK?

2016. febr. 12. 23:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Hehe rendetlenség, hát persze :D

B.aszki csak én vagyok ekkora böszme h nekem egyből leesett a szitu?

2016. febr. 13. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!