Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi a 3. randin felhív magàhoz akkor csak szexre ment ki "a jàték" ?
Figyelt kérdés
dec. 29. 21:26
2/36 anonim válasza:
Harmadik randin már szerintem egyáltalán nem furcsa szexelni. Én szexeltem már korábban is, és több éves komoly kapcsolat lett belőle.
3/36 anonim válasza:
Simán szexelek életem párjával 3. randin
4/36 anonim válasza:
Jelen pillanatban 10 hónapja vagyok kapcsolatban egy lánnyal akivel első randin lefeküdtem
5/36 anonim válasza:
Ahogy irtak nem biztos de ha nem bizol benne mond h korai meg.
6/36 anonim válasza:
Kellene legyen komplexebb benyomásod róla már, nem ezen az 1 infón dől el a kérdés.
8/36 anonim válasza:
A párommal az első találkozásunkkor dugtunk - nem ettől függ egy kapcsolat tartóssága! Míg volt olyan exem akivel "nagykönyv" szerint több randi, apró lépések mégis szétmentünk pár hónap után.
Hogy mi jár egy másik ember fejében ennyiből sajnos nem tudjuk. Ha te is kívánod vele a szexet akkor menj fel és legalább dugtál egy jót :) Azt hogy mit akar csak jóval hosszabb idő után fog kiderülni. Ha majd 10. alkalomra is felhív magához, közös programokat szervez, bemutat a barátainak, szüleinek stb. akkor majd tudni fogod mit akar. Addig nem.
9/36 A kérdező kommentje:
"Dugtok egy jót" --> még szűz vagyok:(
dec. 29. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!