Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy nem mentem bele egy párkapcsolatba?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm idestova 20 éve. Egy főiskolára jártunk. Nemrég vált el, és a főiskola óta minden évben osszejártunk egy sutogetésre. A legutóbbin elmondtaa, hogy a férjét csalta egy hapsival, akivel őrült jó volt a szex, és felajanlást tett nekem, hogy járna velem szívesen - mivel főiskola alatt szerelmes volt belém. Mondtam neki, hogy nem jó, ha le akarja váltani, hogyha tényleg jó vele a szex mert nincs rá garancia, hogy velem is ilyen jó lesz. Hozzá kell tenni, hogy már 40 vagyok, és nem a 20-as éveim elején járok. Rosszul esett neki, hogy nemet mondtam, de nem akartam abban a félelemben élni, hogy egyszercsak visszavált rá, ha esetleg gyengén teljesítek. Jól is elsülhetett volna ez, de korábbi tapasztalataim alapján, ez sosem volt jó lépés. Én is nyilván tápláltam érzelmeket iránta, de jobban féltem a kudarctól. Más lett volna a leányzo fekvése, ha akkor jön oda, amikor nincs az a koma, de akkor is járt vele épp, mikor rákérdezett nálam.dec. 29. 13:55
1/13 anonim válasza:
Ha tudod hogy nem megy a szex akkor tényleg nem kell erőltetni a kapcsolatot.
2/13 anonim válasza:
Kicsit zűrös, igen. Nem világosak a nő céljai.
De attól is függ, hogy neked mik a lehetőségeid. Mennyire vagy "kapós".
Ha vannak érzéseid akkor azt teheted még, hogy megkéred, hogy rendezze maga körül a helyzetet, mert neked nem fér bele, hogy mellékesen egy szexkapcsolatot is fenntart. Nem fogod tűrni, hogy összejárjon mással mellékesen. Aztán ha minden tiszta, akkor esetleg hajlandó vagy udvarolni is.
4/13 A kérdező kommentje:
A szex az megy, de valahogy földöntúli szexként írta le.
Nem vagyok kapós azért. A munkahelyen szoktak nézni, de csak a humorom és a magabiztosságom miatt. Eléggé béta vagyok.
dec. 29. 14:06
5/13 anonim válasza:
Az előre vetített félelmeid miatt elszalasztottál egy lehetőséget.
Mégsem vagy te magabiztos.
6/13 A kérdező kommentje:
5 - ezen gondolkodok én is.
dec. 29. 14:13
7/13 anonim válasza:
4
Hát akkor lehet mégis adni kellett volna egy esélyt rá.
9/13 A kérdező kommentje:
7 - igen, szerintem is bele kellett volna ugrani így utólag. Nem vesztettem volna semmit.
dec. 29. 14:43
10/13 A kérdező kommentje:
8 - jelenleg csak ilyen lehetőségeim vannak sajnos. Ha szebb lennék, akkor nem kéne ilyenekkel vergődnöm. Dehát az isten kitalálta a szépséget, es az emberiség 30%-át legalább az egyedüllétbe sodorta. Pardon az istenhívőkől.
dec. 29. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!