Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres engem? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres engem? Mit tettem, ami nem tetszett neki?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt találkoztam egy fiúval..ő 18éves én 16:) Nagyon jól éreztük magunkat a randin..Mikor hazakísért mondta,hogy örült,hogy elmentem és,hogy tetszett neki minden..Ez mind szép és jó,de miért Facebookon mindig fentvan,de SOSE ír rám..Mindig én írok rá..Ő sose ír rám..És ez nagyon rosszul esik..Azthittem kialakulhat valami,de ezek szerint mégse?! Mit csináljak ezek után ? Gondolom,akkor csak én akartam az egész kapcsolatot..Tudtam,hogy nemszabad beleesnem,de mégis megtettem..Sajnos..És csalódtam..:( Pedig azthittem,hogy ő más,mint a többi..

2014. jan. 8. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Így tesz tönkre csilliónyi kapcsolatot a Facebook..m
2014. jan. 8. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
hat van ez így!:D hat ha aztmondta h lehet valami akkor nem hazudott de ha azt mondta h szeret..meg blablabla nyalas szoveg akkor egy kutya:d
2014. jan. 8. 19:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Pedig annyira de annyira megkedveltem :'(
2014. jan. 8. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen pasim...mikor együtt voltunk minden szép volt és jo,aztàn alig vàlaszolt a keresésemre,ö nem keresett aztàn egy nap eltünt és azota sem tudom miért!? Annyi bàtorsàga nem volt,hogy elmondja hogy mi a baja velem mikor mindent megtettem érte...szerintem az ilyen pasik több vasat tartanak a tüzben aztàn eldöntik hogy melyiket vàlasztjàk a többit meg lesz@rjàk...
2014. jan. 8. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!