Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fair ilyen kéréssel előállni?
Randizom egy nővel, akivel nagyon jó eddig minden, mindketten komoly kapcsolatot keresünk, viszont az utolsó randi végén előhozakodtam vele, hogyha tényleg komolyan gondolja a dolgot, akkor szeretném, ha leszokna a dohányzásról. Annyiban maradtunk, hogy ez nem megy egyik napról a másikra (nyilván én se úgy gondoltam, hogy holnapra szokjon le), és hogy majd megbeszéljük, csak úgy tűnik, rosszul esett neki a kérésem, és lehet, úgy érzi, kompromisszum elé állítottam.
Mennyire fair ilyesmire kérni a másikat? Vagy mennyire jogos a részéről, hogy ez rosszul esett neki?
Egészségtelen és értelmetlen szokásnak tartom, és nem szeretném, hogy a jövőben ebből bármiféle problémája adódjon.
Nem kérnék ilyet mástól a helyedben. A dohányzás valóban értelmetlen, káros szokás, de nem igazán tartom fairnek ilyet kérni a másiktól. Egyrészt senki sem szereti, ha megmondják neki mit csináljanak, másrészt pedig a leszokás sokaknak nem egyszerű, kifejezetten kellemetlen kérdés.
Amúgy én sosem találkoztam olyanokkal akik más miatt szoktak le valamiről tartósan, csak olyannal aki maga miatt, ezért a te részedről sem tartom ezt egy jó stratégiának.
Szerintem rohadt gáz vagy! Most ismerkedsz vele, tudtad jól, hogy cigizik, mégis ismerkedsz vele és már most azt akarod, hogy úgy viselkedjen, ahogy neked az tetszik! Kit érdekel, hogy te minek tartod? Nem kérhetnél ilyet, keress olyan nőt, akit el tudsz fogadni.
Én nem dohányzom nem ezért mondom, de eszembe nem jutna ilyet kérni egy cigiző pasitól, hanem nem kellene ismerkedni vele. Majd eldönti egy felnőtt ember, hogy le akarja-e tenni, vagy nem.
Nem csodálnám, ha ezek után elküld téged...
Előszőr is vagy egyik napról a másikra leteszi vagy nem fogja sose. Én is dohányzom. Van igényesebb és igénytelenebb bagós. Nekem sose volt pl dohányos párom, annyi hogy ha együtt voltunk kevesebbet szívtam.
Másodszor, így ismerted meg, meg akarod változtatni persze, hogy nem veszi jó néven.
Gondolom randi előtt már mondta, hogy cigizik?
Így választás elé állítani valakit nem jó dolog.
Én piás pasival nem kezdenék, ezért nem is ismerkedtem olyannal, aki heti szinten iszik.
Én se járnék dohányzó nővel.
Adj neki egy esélyt.
Aki szerint ez probléma, az maga a probléma.
Hát majd ő eldönti. Szerintem mondjuk baromság olyannal randizni akivel ennyire nem passzol valami. Nyilván már az első randin (vagy még előtte is) láttad hogy cigizik. Akkor kár volt belemenni ebbe az egészbe. Nem hinném hogy meg fog változni, hogy lerak majd egy ilyen komoly függőséget csak azért mert randomjóska azt kérte. Meg nálam alapból rossz pont lenne amit írtam, hogy még kapcsolatban sem vagyunk, de már meg akar változtatni. Mintha összejönnél egy kövérrel, de kikötnéd hogy fogyjon le. Vagy egy szemüvegessel, de megkérnéd hogy műtesse meg. Érted. Azért a bölcsebb emberek általában olyanokkal ismerkednek akik már alapból megfelelnek nekik.
Max ha amúgy is gondolkozott már a leszokáson, akkor lehet ez sikeres. De ha a belső ingere nincs meg rá, akkor felejtsd is el hogy miattad lerakja a cigit. Ez nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!