Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezek nagy red flagek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek nagy red flagek az elejen vagy tulgondolom?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy sraccal, az elejen nagyon aranyosnak tunt, meg reklamozta hogy o mennyire elfogado stb... Most epp nincs körmöm mert nem akarok ra penzt kiadni, mondta, hogy szep igyis, de egy nonenk szerinte kell hogy legyen korme (tessek?? :D). Valamint egyszer atugrottam hozza munka utan es nem tanga volt rajtam es beszolt amikor oltoztem vissza, hogy mi ez a nagymama bugyi... 26 eves... Tudom, hogy ezek kis dolog de valahogy nem szimpatikus
tegnap 17:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

" Mas kerdes h akinek van esze az tudja h a nok erzekenyebbek az ilyesmire."

Haha, próbálj csak meg viccelődni egy férfivel a gyenge pontján. Aztán meglátod, mennyire érzékenyek.

tegnap 19:26
 22/27 anonim ***** válasza:
Mondanám keressen jobbat, én ilyen vagyok és kész.
tegnap 19:34
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
20 Igen főleg ha ezt reklámozza hogy elfogadó. Mert akkor azt akarja jobban bízz benne, kiszedi az infókat aztán nem is elfogadó, sőt.
tegnap 19:34
 24/27 anonim ***** válasza:
77%
Hat figyelj, sajat peldammal ala tamasztva tudom neked azt mondani hogy hanyat homlok menekulj az ilyen urgektol. 1 percet nem erdemel az eletedbol az ilyen. Velem is tortent hasonlo, mondjuk ez meg enyhe azokhoz kepest hogy engem milyen beszolasokkal illetett 1-2 "ferfi", de boven eleg ahhoz hogy hagyd a .csába. Ismerkedesi fazisban voltunk a fiuval, es kb. az egesz munka tarsa oda meg vissza volt hogy milyen szep vagyok meg jol nezek ki, de o mindezek ellenere is amikor csak ketten voltunk kepes volt oda-oda szurni hogy "hogy tudsz ilyen kicsi mellekkel szoptatni majd?" meg hogy " hat azert egy no legyen formas, te azert elegge deszka vagy....nem kellene dietaznod meg eheztetned magad, plusz 10 kg-val lennel a tuti..." " jajj neked ilyen kicsi szad van? " stb... :)) es en idiota meg viccnek gondoltam, pedig ki..aszott nagy red flegek voltak ezek. Hamar vege lett az ismerkedesnek mas okokbol, de mar ezeknel a megnyilvanulasoknal kellett volna kiadjam az utjat de k.va gyorsan. Meg azt kiemelnem neked, hogy a gyerek vasagyastol volt kb. 60 kg, 172 cm koruli, es olyan baratnoje volt elottem mint Borat asszonya Kazahsztanbol. Kb. ennyit az ilyenekrol. Meglatod ez csak a bemelegites, ezeket durvabb dolgok fognak kovetni. Egy ferfi amikor oda van erted, vagy kicsit is tetszel neki doglik erted, nem a hibaidat ecsetelgeti. Eszre sem veszi, imadja minden szeplodet, bugyidat, zoknidat....
tegnap 20:52
 25/27 anonim ***** válasza:
82%
Akkor red flagek, ha az ilyen hozzáállással nem értesz egyet. Nekem pl. az lenne, de van olyan nő, aki ezzel egyetért.
tegnap 21:28
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

"Nalam belefer az ismerkedesi fazisba, hogy egyutt alszunk... Nem jonnek ossze olyannal akivel nem tudom milyen."

Előbb ismerd meg, aztán bassz vele, és elkerülöd, hogy egy ilyen szardarab hozzád érjen.

ma 00:52
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

#4-nél az igazság.

Volt egy hasonló hosszan elnyúló egészségtelen viszonyom, kapcsolatnak jobbára nem nevezném. A férfi ugyanilyen apróban kezdte, apró akkor még kis kötekedésnek tűnő beszólogazások....a vége az volt, hogy akármit csináltam mindenbe belekötött. Lerombolta az önbizalmamat. Fuss amíg tudsz, nem viccelek. Várhatsz is akár még, de még 2 ilyen beszólás és fuss.

ma 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!