Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek nagy red flagek az elejen vagy tulgondolom?
#8 Kérdező.Mindig azt kell bizonygatni, ami nyilvánvalóan hazugság.Ami igaz, azt senki nem hangoztatja állandó jelleggel.
A férfiak amúgy is bármit mondanak, mindig az ellenkezője az igaz.
Ő azért hangoztatja, hogy mennyire elfogadó és laza, mert ő ennek a totál ellentéte.
Ő ingyen akar magának egy luxusnő kinézetű macát.Ennyit kell tudni a palidról.
Ha szerinte egy "nőnek kell, hogy legyen körme", akkor finanszírozza, meg van oldva.
Amúgy nekem még életemben nem volt műkörmöm, soha nem kaptam megjegyzést senkitől, hogy ezzel bármi probléma lenne. Amúgy is természetes típus vagyok (a smink nálam kimerül szempillapsirálban és szemöldökceruzában), mégis suépnek tartanak a férfiak és "tapadnak" rám. Akinek azon múlna, hogy van-e mű körmöm/szempillám/hajam, szolizok-e és társai, na az nálam instant kuka.
"reklamozza hogy o mennyire laza es mennyi minden nem zavarja"
csatlakozom azokhoz akik szerint ennek az ellenkezője szokott igaz lenni, ha direkt hangoztatja eleinte. Tapasztalat...
sőt még utána is hangoztatja miután már kiderült mennyi mindenbe beleszól. Észre se veszi magát.
Mond meg h nallad ez nem fer bele es ha ezutan se valtozik akkor szurd le a tanulsagot.
Csavok kozt az ilyen beszolobatasok inkabb poenok szoktak lenni. Mas kerdes h akinek van esze az tudja h a nok erzekenyebbek az ilyesmire.
"nagy red flagek?"
Ha kellőképpen megfelelési kényszeres vagy, akkor nem feltétlenül.
17 Level2 mikor már érzékenynek is leszel titulálva.
Amúgy pasikkal is lehet ezt játszani, ez nem attól függ nő vagy férfi hanem a személyiségtől/személyiségzavartól.
"meg reklamozta hogy o mennyire elfogado"
Nagyon sokszor megfigyeltem, hogy az emberek pont azzal a tulajdonsággal nem rendelkeznek, amelyet folyton reklámoznak magukról. Nálam amolyan redflag, hogy akkor arra kell figyelni, hogy véletlen nem pont az elenkezője az igaz annak, mint a mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!