Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek olyan pasival vagy nővel aki alig beszéli a nyelvetek de bejön külsőre? Komoly kapcsolatra tehát nem olyanra gondolok hogy egy Kínai nőt vagy egy négert lányt meg...nék. Olyat akivel sok időre terveztek.

Figyelt kérdés
Korotok nemetek írjátok oda légyszi.
tegnap 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Én nem, pedig angolul majdnem anyanyelvi szinten beszélek, de nekem fontos, hogy minél pontosabban ki tudjam fejezni az érzéseimet egy párkapcsolatban, és a másik meg is értse. Ezért nekem csak olyan jöhetett szóba mindig is, aki jól beszél magyarul.
tegnap 16:40
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Magyarul szeretek sokat beszélni és igénylem, hogy a leendő párom értse, amit mondok, akkor is ha cicerói körmondatban teszem.
tegnap 16:46
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

Nem.

Saját anyanyelvemen tudjak beszélni azzal, aki számomra fontos, nálam ez alap.

tegnap 17:10
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

ha tudnék angolul és nem

kötne ide semmi akkor igen

tegnap 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Kizárt. Sose érdekeltek a külföldi férfiak, 33N vagyok.
tegnap 17:24
 6/12 anonim ***** válasza:
26%

Ha angolul nem beszél akkor kuka

Az már kell a mai világban

tegnap 17:27
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Csak ha tényleg folyékonyan, anyanyelvi szinten beszélném az ő nyelvét.

Zavarna, ha keresnem kellene a szavakat, nem tudnám kellőképp kifejezni az érzéseimet, nem érteném őt, ő se engem...

tegnap 17:33
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
Természetesen. Párom külföldi, én más nyelven is ki tudom fejezni magam minden témában, így nem probléma, hogy ő nem tud magyarul.
tegnap 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Én ugyan beszélek angolul, németül, de nem szeretnék összejönni külföldi pasival.
tegnap 17:49
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem tudunk szót érteni egymással, akkor abból hogy lehetne komoly kapcsolat? Nem azért, de a szerelem az nem csak annyi, hogy a külseje nagyon megfog. Az csak egy nagyon megdugnám-mal egyenlő. Ha nem tudtok beszélgetni, fogalmad sincs a személyiségéről, abból szerelem és így komoly kapcsolat sem lehet. Amennyiben más nyelven meg tudjátok egymással értetni magatokat, természetesen az más.
tegnap 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!