Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Nagyon nem jön be.Nem jönnék össze vele.
2/16 Ghgj válasza:
:D Kinézetre sem jön be, de ha elmennék vele randizni, szerintem kb. 3 perc alatt b.szna fel úgy, mint eddig senki. :D
3/16 anonim válasza:
Ki ez a nagy pénzzel rendelkező droid? Menni sem tud.
5/16 anonim válasza:
Pénze van, ergó "jogai" vannak!
Joga van arra, hogy hülye legyen és hogy másokat is hülyítsen!
6/16 anonim válasza:
Bulibol azert haza mennenek vele..
7/16 anonim válasza:
Ronda mint a dög. Agya nincs. Önképzavaros. Értékzavaros. Konzumidióta. Nem képvisel semmiféle értéket. Nárcisztikus. Nagyképű. Extrém buta.
9/16 anonim válasza:
Aki nem az azért mert nem elég a pénze vagy nem elég kigyúrt?
Azt hittem ő egy Chadlite, de az arcvonásai nagyon gyerekesek, plasztikáztatnia kellene az állát.
Így csak egy moneymaxxingolt high tier normie.
10/16 anonim válasza:
Felesleges hazudozni, sok jó nőt láttam már utána szaladni különböző okok miatt. Sekélyes jellemű nőből is sok van, hasonló értékrenddel, mint ez az úriember. Az én szememben a csávó vicckategória, de pl 2-es válaszoló, már így ismeretlenül is erős érzelmeket táplál iránta, könnyű préda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!