Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha lánynak külsőre nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lánynak külsőre nagyon bejön egy fiú, akkor összejönne vele?

Figyelt kérdés
Úgy,hogy személyiségével sincs gond.
2016. ápr. 27. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, sőt még legyen pénze-lakása-mindene:D
2016. ápr. 27. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Az ilyen kérdéseknek mi értelme van?

Ha külső-belsővel minden oké, akkor szerinted, nem fog majd vele összejönni?

Valami értelmesebb és nehezebb kérdést légyszi! Ezt még egy ovis is meg tudja válaszolni!

2016. ápr. 27. 20:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Miért olyan lehet,hogy nem tudnak elbeszélgetni egymással nem?
2016. ápr. 27. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nem így működik. Ismerek én olyat, aki jól néz ki és normális, mégsem tudnánk miről beszélni, ha összezárnának minket pár órára.
2016. ápr. 27. 21:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyszerre gondoltunk ugyanarra, kérdező. :D
2016. ápr. 27. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, hogy nem tud vele beszélgetni, de ez is csak később derül ki. Az elején mindenki igyekszik.

Te pedig kérdező a saját kérdésedet válaszoltad most meg! És pontosan az ellenkezőjét állítod válaszodban, mint amit a kérdésedben megfogalmaztál!

2016. ápr. 27. 21:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem. Konkretan pl az egyik kollegam nagyon tetszik. Jol nez ki es jo fej, szerintem en is bejovok neki.

Csakhogy, kollegak vagyunk es az nekem tabu.

Van egy fia egy korabbi kapcsolatabol. Ez se igazan az amit keresek.

Es mas az izlese eleg sok teren. Nem azt mondom,hogy ugyanazt szeresse, mint en, de amikor total ellentetesek vagyunk akkor az mar nem jo alap,meg akkor se, ha szeretek vele dumalni.

2016. ápr. 27. 22:35
 8/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Én nem. Egy csomó pasi létezik, aki külsőre ok, személyisége ok, és mégsem randizok velük, mert nem vonzódok hozzájuk, vagy mert nem érdekelnek különösebben. Ha csak ennyin múlna, kivel jövök össze, minden negyedik pasival randizhatnék.
2016. ápr. 28. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!