Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szüzességi fogadalom 2025-re?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzességi fogadalom 2025-re?

Figyelt kérdés

Tervez valaki szex nélküli 2025-öt? Sajnos 2024-ben nem sikerült párkapcsolatot létesítenem, ez kedvemet szegte, így jövőre szeretnék kicsit tisztulni, szex nélkül élni, hogy ne a nők körül forogjanak a gondolataim, és a jövendőbelimmel tiszta lappal indíthassak. Mit gondolsz az ilyen elhatározásokról, esetleg csináltál ilyet te is korábban?

35/F

dec. 15. 17:43
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
43%

Nem vagyok álomvilágban csak gondolom nem vagy egy fullos nő de te is csak a fullos pasikra vágysz de hozzád hasonló nem kell eltaláltam? Mindenféle nőre van igény csak lehet nincs köztük a chad.

dec. 18. 19:01
 22/35 anonim ***** válasza:
77%

17: Nem mindegy egy nő esetén sem, hogy néz ki, ez óriási tévedés! Esetemben a külső az elsődleges ok, ez legalább 90%, a maradék olyanokból tevődik össze, mint pl. ismerkedési lehetőségek hiánya, nem extrovertált, nagydumás, vagány személyiség stb.

(16)

dec. 18. 19:30
 23/35 anonim ***** válasza:
75%

21. Nem tudom milyen az a " fullos nő".

Olyan vagyok amilyen. Szerintem csúnya. Sokan mondták is, hogy ez a gond. A férjemnek meg tetszem, de előtte másoknak nem kellettem. Attól hogy akadtak akik 1 dugásra kipróbálnának, de fel nem vállalnának mint párt és nem tartanak vonzónak, ezért nem nevezném magam kelendőnek.

Régen elhízott voltam, még akkoriban jöttem össze a párommal, azóta össze is házasodtunk, évekkel később lefogytam, sportolok is, az egészségem miatt kellett. Most magas, átlagos testalkatú nő vagyok, csúnya arccal🤣

Az én ízlésem a férfiak terén nem változott. Magas (190+), sötét haj, már nem szúrós arcszőrzet, nekem tetsző arc, mackós testalkat, pocak abszolut előny , + nyilván belső értékek.

Szerintem semmi extra elvárás nincs benne, és össze is jött végül akire teljes szívből vágytam.

De az azért nem igaz amit írsz, hogy a nők " mindegy hogy néz ki" akkor is kapnak pasikat.

Nem mindegy hogy nèzünk ki, és nem mindegy mik a lehetőségek. Nekem pl 19 éves korig senki nem volt. Senki. Utána 5 évig nem voltak olyanok akik igazán tetszettek volna. Maximum az elmegy kategória, aki nem taszít de nem is vonz. Ez pedig olyan mintha nem lenne.

Sokat nem ér, ha az alap vonzalom sincs meg. Az olyan mintha nem lenne semmi lehetőség. Megpróbáltam, de Nem működött egyik ilyen próbàlkozás sem. No meg nem is volt belőlük sok.

Te sem tekintenél igazi lehetőségnek olyan nőt aki nem tetszik neked.

Én pl nem vártam el sosem azt amit az egyik barátnőm, aki nagyon kigyúrt, kockáshasú magas, gazdag, mercis pasira vágyott , szintén elhízottként. Ő még mindig kövér. Eddig még kapta meg akire vágyott. 39 évesen is várja.

Nekünk sosem volt létszükséglet az autó, jogsink sincs. Megfelel a tömegközlekedés is.

dec. 18. 19:31
 24/35 anonim ***** válasza:
40%

Tehát elhízott voltál amikor összejöttél a férjedel tehát ahhoz hogy, kapcsolatod legyen kövérként már több esélyed volt mint egy hasonló férfinak ezért mondtam hogy, teljesen mindegy a kinézet. A barátnődnek meg lehet hogy, nem lesz herceg pasija de más fajta simán lehet. Nekem ronda pasiként esélyem sincs. Társkereső rá a bizonyíték.

dec. 18. 19:40
 25/35 anonim ***** válasza:
* Eddig még nem kapta meg
dec. 18. 19:44
 26/35 anonim ***** válasza:
24. Miről beszélsz? A férjemen is van súlyfelesleg. Egy pasinak is ugyanolyan esélye van plusz kilokkal, mint egy nőnek. Egyébként netes társkeresőn ismerkedtünk meg. Én fél éve voltam fent, ő meg 2 hete, amikor rám írt.
dec. 18. 19:47
 27/35 anonim ***** válasza:
26 . Az aranyok szamitanak sokat.
dec. 20. 00:41
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

"Tervez valaki szex nélküli 2025-öt?"

Nem akarom elkiabálni, de szerintem fog ez nekem menni tervezés nélkül is... :)

dec. 26. 00:10
 29/35 anonim ***** válasza:
Ha 1 év nem is, de 1-2 hónap lehet jó ötlet.
jan. 4. 19:07
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 42 évig már sikerült, 2025 szerintem sima ügy lesz :D.

F

jan. 25. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!