Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szüzességi fogadalom 2025-re?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzességi fogadalom 2025-re?

Figyelt kérdés

Tervez valaki szex nélküli 2025-öt? Sajnos 2024-ben nem sikerült párkapcsolatot létesítenem, ez kedvemet szegte, így jövőre szeretnék kicsit tisztulni, szex nélkül élni, hogy ne a nők körül forogjanak a gondolataim, és a jövendőbelimmel tiszta lappal indíthassak. Mit gondolsz az ilyen elhatározásokról, esetleg csináltál ilyet te is korábban?

35/F

ma 17:43
 1/9 anonim ***** válasza:
73%

Ööö... szerintem nem vagy tisztában a fogalmakkal

Baromira nehéz lenne nekem már szuzessegi fogadalmat tennem🤣

ma 17:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem is :)
ma 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

1, én is csak egy 10 évvel lennék lemaradva a dologról :D

Nem tervezek cölibátust fogadni, akkor se, ha épp nincs kilátásban szexpartner. Több, mint két éve nem élek nemi életet, mert nem vágyom kapcsolatra, idegenekkel meg nem fekszem le. De az ilyen "megfogadom, hogy..." dolgokat fszságnak tartom. Ha azért nem kefélsz, mert nincs rá lehetőséged, de nagyon akarnál, akkor nem segít a frusztráción, ha meg azért, mert valamiért eleve nem akarsz, akkor nagy fogadalmak nélkül se okoz gondot az önmegtartóztatás.

Nem hiszem, hogy bármivel beljebb leszel ezzel.

ma 17:55
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szóval az a terved, hogy végig akarod recskázni a teljes 2025-ös esztendőt bármiféle csajozási/udvarlási kísérlet nélkül?

Hát ez aztán szuper cél.

ma 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
Hajrá, több nő marad nekem.
ma 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Az ittenieknek akkor is nehéz lenne betartani a fogadalmat, ha első szexet fogadnák meg 2025.12.31-ig.

Szóval bocsi, de ez nem teljesítmény

ma 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Ki is dobna az asszony, ha 1 évig nem volna szex közöttünk :D
ma 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

inkább azt fogadnád meg, hogy 25-ben végre becsajozol.

Ahhoz, hogy ne legyen nem kell semmit se tenned.

ma 19:06
 9/9 anonim ***** válasza:
48%
Ilyen formában nem, de lényegében úgyis ez lesz. Ahogy pl. idén sem szexeltem, ugyanúgy jövőre sem fogok. Csodák nincsenek - attól, hogy 2025-öt írunk majd, továbbra is levegőnek leszek nézve.
ma 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!