Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzességi fogadalom 2025-re?
Tervez valaki szex nélküli 2025-öt? Sajnos 2024-ben nem sikerült párkapcsolatot létesítenem, ez kedvemet szegte, így jövőre szeretnék kicsit tisztulni, szex nélkül élni, hogy ne a nők körül forogjanak a gondolataim, és a jövendőbelimmel tiszta lappal indíthassak. Mit gondolsz az ilyen elhatározásokról, esetleg csináltál ilyet te is korábban?
35/F
Házas vagyok, úgyhogy esélytelen🤣 Én nem cseszek ki magammal, és a férjemmel sem. Nem is tudnék neki ellenàllni.:)
Amikor még nem voltunk együtt, évekig nélkülöztem a szexet, a jó szexet, és életem első 24 évében az orgazmust is. biztos nem most fogom megvonni, amikor szabad az út:)
Nekem 28 éve szex nélkül telik az életem a 2025 se fog valószínűleg másképp alakulni. Sőt valószínűleg a 2026-os év is ilyen lesz.
28/F
"Meg is halnék. Az életben a legszebb dolog szexelni. 41/n"
Tök jó, hogy ilyeneket nők is leírnak itt. Amikor én nőként nyígok, hogy nem "jut", és emiatt bizony frusztrált, keserű, depresszív vagyok, akkor lepontoz a francba 3-4-több "magas százalékos", meg még belém is állnak (rúgnak), hogy milyen gáz, beteg viszonyulás ez. Nyilván az az egészséges, ha az örökkévalóságig mosolyogva, derűsen, buddhai kiegyensúlyozottsággal elvagy nélküle, csak masztizva orrvérzésig...
Nehezen tudom elhinni hogy, egy nő szex nélkül maradjon arra kicsi az esély teljesen mindegy hogy néz ki. Mi az oka?
#16 Itt mindenkibe belekötnek. :D
Egyébként barátnőm is olyan, hogy most betegek is vagyunk, meg is volt neki és már jobban kivan mint én. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!