Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szüzességi fogadalom 2025-re?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzességi fogadalom 2025-re?

Figyelt kérdés

Tervez valaki szex nélküli 2025-öt? Sajnos 2024-ben nem sikerült párkapcsolatot létesítenem, ez kedvemet szegte, így jövőre szeretnék kicsit tisztulni, szex nélkül élni, hogy ne a nők körül forogjanak a gondolataim, és a jövendőbelimmel tiszta lappal indíthassak. Mit gondolsz az ilyen elhatározásokról, esetleg csináltál ilyet te is korábban?

35/F

dec. 15. 17:43
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
90%
Meg is halnék. Az életben a legszebb dolog szexelni. 41/n
dec. 17. 18:59
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

Házas vagyok, úgyhogy esélytelen🤣 Én nem cseszek ki magammal, és a férjemmel sem. Nem is tudnék neki ellenàllni.:)

Amikor még nem voltunk együtt, évekig nélkülöztem a szexet, a jó szexet, és életem első 24 évében az orgazmust is. biztos nem most fogom megvonni, amikor szabad az út:)

dec. 18. 01:15
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ilyen fogadalmakat tevo emberek meg hisznek a mikulasban is ..
dec. 18. 08:39
 14/36 anonim ***** válasza:
62%

Nekem 28 éve szex nélkül telik az életem a 2025 se fog valószínűleg másképp alakulni. Sőt valószínűleg a 2026-os év is ilyen lesz.

28/F

dec. 18. 09:35
 15/36 anonim ***** válasza:
69%
Megfogadom, hogy egy frusztrált szűz csajt átlendítek az első intim érintkezés akadályán 🥳
dec. 18. 09:55
 16/36 anonim ***** válasza:
75%

"Meg is halnék. Az életben a legszebb dolog szexelni. 41/n"

Tök jó, hogy ilyeneket nők is leírnak itt. Amikor én nőként nyígok, hogy nem "jut", és emiatt bizony frusztrált, keserű, depresszív vagyok, akkor lepontoz a francba 3-4-több "magas százalékos", meg még belém is állnak (rúgnak), hogy milyen gáz, beteg viszonyulás ez. Nyilván az az egészséges, ha az örökkévalóságig mosolyogva, derűsen, buddhai kiegyensúlyozottsággal elvagy nélküle, csak masztizva orrvérzésig...

dec. 18. 11:15
 17/36 anonim ***** válasza:
52%

Nehezen tudom elhinni hogy, egy nő szex nélkül maradjon arra kicsi az esély teljesen mindegy hogy néz ki. Mi az oka?

dec. 18. 12:03
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

#16 Itt mindenkibe belekötnek. :D

Egyébként barátnőm is olyan, hogy most betegek is vagyunk, meg is volt neki és már jobban kivan mint én. :D

dec. 18. 13:57
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
17. Akkor álomvilágban élsz, ha ezt gondolod:)
dec. 18. 16:02
 20/36 anonim ***** válasza:
56%
Àtlagos pasiként nem kell nagy effort hogy ezt betartsd 😀
dec. 18. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!