Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha egy férfi komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel háromszor randiztam, de 8,5 hónapja beszélgetünk napi szinten, úgy kb nonstop (munkája miatt nagyrészt külföldön tartózkodik, de most nem ez a lényeg, így nem megyek bele). Megemlítette még az elején, hogy ő a komoly kapcsolatokat preferálja. Viszont egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni, egyszer úgy viselkedik mint aki barátként tekint rám, máskor meg úgy mintha kb a barátnője lennék. Gondolom ha szórakozna, akkor nem fordítana hónapokat arra hogy írkáljon minden nap. Harmadik randi után feljöttek a 18+ -os dolgok is, akkor eléggé rávolt állva a témára, és írtam neki hogy azért jó lenne nem mindig erről beszélni, és megértette, úgyanúgy írt, mint mikor nem beszéltünk még azokról a dolgokról. Ebből szintén az jött le, hogy ha nem komoly dolgot akarna tőlem, akkor már ott eltűnt volna. Viszont azt nem értem, hogy miért viselkedik kétértelműen, összezavar már.

dec. 14. 00:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
74%

20

Mert nem akarja elveszíteni a szórakozását...

De jobb lenne szerintem megbeszélni, hogy ki mit akar.

dec. 14. 21:19
 22/24 anonim ***** válasza:
74%
Azért van kiakadva, mert "olyan nagyon nem kellesz, de másé se légy".
dec. 14. 23:37
 23/24 A kérdező kommentje:
Szuper😂
dec. 15. 01:30
 24/24 anonim ***** válasza:
17%

Gyakorlatilag egy ertelmes hozzaszolas lett es az az első.

Ezt ferfikent mondom, hogy teljesen igaz, amit leirt.

40F

dec. 16. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!