Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komoly kapcsolatotok elején a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatotok elején a randizas időszakában mit ereztetek, honnan lehet tudni hogy megtaláltuk az igazit?

Figyelt kérdés
L/23

2021. jún. 30. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Az elején még nem tudhatod, hisz nem is ismered.
2021. jún. 30. 09:20
 2/7 A kérdező kommentje:
De azert csak volt kémia stb valamilyen érzés az első 2-3 hétben. Es visszamenőleg kérdezem hogy vissza gondolva milyen volt vele lenni
2021. jún. 30. 09:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, már elsőre érzed, hogy ebből lehet több. Dolgozik a kémia, tetszik kívül - belül, szeretsz vele lenni. De ez nem garancia arra, hogy ő az "igazi". Sajnos az én "igazim" az évek alatt nagyon nagyon negatív irányba változott. Így hiába szeret(t)em nagyon, elváltak útjaink.
2021. jún. 30. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

Lehet lepontozni, de nem létezik olyan, hogy igazi.

Mindig az adott személy akivel elindul a kémia és "szerelmes" leszel, az lesz épp számodra az "igazi". Ahogy ezek a kémiai reakciók beindulnak az agyadban és elvakít, 1-2 hét és azt hiszed majd ő az, mert nem ltod majd a hibáit.

2021. jún. 30. 09:28
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nincsen igazi. Ha halkan meg is szólal a vészjelző az ember hajlamos elhessegetni a rossz gondolatokat, aztán meg ott áll egy fél lakással, egy hosszú listával, hogy mit szeretett volna másképpen és nem tud lépni semerre.
2021. jún. 30. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
én is randiztam egy lánnyak 1,5 hónapig, jól elvoltunk, tudtunk mindent egymásról szinte, azt hittem ő lesz az de nem lett belőle semmi.
2021. jún. 30. 10:16
 7/7 anonim ***** válasza:

A kérdező pont arra kíváncsi, hogy mi különböztette meg érzésben az “igazi”-val való randizást a többivel való randizástól.

Nekem vele volt az, hogy az első pillanattól biztonságban éreztem magam mellette.

2021. jún. 30. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!