Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy komoly kapcsolatot akar?
Tegnap voltam randizni egy férfival aki az ideálom. A legtöbb lány is megnézi az utcán, szóval a külseje szinte tökéletes.
Okos is, jól elbeszélgettünk mindenről .. Jól éreztük magunkat.
Következő randit is szeretne majd, meg is beszéltük az időpontot
Miért van mégis a fejemben hogy valami nem stimmel? Valamiért nem tudom miért velem akar pont lenni egy ilyen férfi. Nem vagyok csúnya vagy ilyesmi csak nem akarok abba a hibába esni hogy alkalmi kapcsolat legyek.
Azt mondta komolyat keres csak bennem van a kétely..
Hogyan tudhatnám meg hogy nem csak játszik velem..?
24/L
Ez az ősi kérdés és eddig még senkinek nem sikerült megválaszolni.
Van az a tábor, aki lefekszik vele és utána már a férfinek nem érdeke játszmázni.
Meg van az a tábor, aki késlelteti a szexet, mert ha azt veszi biztosnak, ha a férfi ennek ellenére is küzd érte és keresi a társaságát.
Csakhogy ez egy örökös macska-egér harc lesz a férfi és a nő között és egy stratégiára ki fog dolgozni a másik fél egy ellenstratégiát.
Én most férfiként mondhatom, hogy számomra az első az előnyös, ha a nő lefekszik velem, mert ha nem is illünk össze, legalább szexeltem addig is.
Te nőként mondhatod, hogy neked a második az előnyös, mert ha útközben kiderül, hogy nem illetek össze is legalább szexmentes randiztál és az utolsó alkalomig jól is érezted magad.
De ettől még egyik sem szent grál, mert ahhoz tényleg nagyon éretlen skalpvadásznak kell lenni egy férfinek, hogy ha egy nővel összeillik, akkor azért dobja őt, mert hamar lefekszik vele. Viszont ha a nő nem választ idejében jól, akkor csak gyűlik a mennyiség és a végén már 3 számjegyű lesz és ezzel nem lesz túlzottan népszerű. Főleg, hogy időközben öregszik is.
Ugyanakkor a legtürelmesebb férfi is megunja egy idő után a szexmentes találkozókat, mert mégsem a középkorban vagyunk, így legtovább nem a tökéletes herceg fog fennmaradni a rostán, hanem aki aszexuális vagy van valami egyéb gáz vele ilyen téren, mert ő nem érzi úgy, hogy valami hiányozna ezekből a találkozókból, esetleg kifejezetten élvezi, hogy a lány a tizensokadik randin sem akar szexelni.
Tehát a válasz az, hogy a kockázatot semmi esetre sem tudod elkerülni, viszont minimalizálni tudod, de ehhez emberismeretre és tapasztalatokra (nem idióta emberek idióta előítéletére, hanem valódi tapasztalatokra, mondjuk akár az emberi pszichológiai szakkönyvek olvasgatásával többre jutsz) lesz szükséged.
Mi itt maximum a saját előítéleteinket tudjuk beböfögni, mert nem ismerünk sem téged sem a srácot, akivel randid van.
#1: Ez tök jól hangzik, csak ha egy, idézem a kérdezőt "A legtöbb lány is megnézi az utcán, szóval a külseje szinte tökéletes." típusú férfinek van 2-3 szexkapcsolata/szeretője, akkor ebből maximum annyi derül ki, hogy mennyire érzik jól magukat egymással.
De még az sem, hogy közösek-e a célok, mert ha a lány azt mondja, hogy egyetem után akar családot meg haza akar költözni vidékre, a férfi simán kamuzhatja azt, hogy neki is ez az elképzelése.
Tehát kialakul közöttük egy felszínes, szabadidőpartneri kapcsolat, ahol a lány többet érez iránta és minél többet találkoznak, annál inkább beleszeret, főleg mivel a férfi nem nyomul, nem erőlteti a szexet.
#3: "Pedig annyira nem tudtam volna ezt kinézni belőlük :("
Arra nem gondoltál, hogy komolyat kerestek, csak te nem feleltél meg nekik valamiért?
Sehogy. Inkább a biztos, hogy ne jelekre figyelj!
Mindenki megérdemli a tiszta lapot, ha nem tesz olyat, ami kétséget támasztana, akkor meg kellene neki adni a bizalmat.
Nyilván, ha a szexuális ízlésedről, szokásaidról érdeklődik ebben a stádiumban, akkor nem őt keresed. Amennyiben kíváncsi rád, szívesen találkozna, kommunikatív, akkor adj neki esélyt, azt meg az idő eldönti, hogy lesz -e, vagy tartós kapcsolat ebből.
Nem tudhatod. Lutri.
Kémkedhetsz esetleg, de sokra aligha jutsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!