Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan lehet tudni ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha egy férfi komoly kapcsolatot akar?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel háromszor randiztam, de 8,5 hónapja beszélgetünk napi szinten, úgy kb nonstop (munkája miatt nagyrészt külföldön tartózkodik, de most nem ez a lényeg, így nem megyek bele). Megemlítette még az elején, hogy ő a komoly kapcsolatokat preferálja. Viszont egyszerűen nem tudok rajta kiigazodni, egyszer úgy viselkedik mint aki barátként tekint rám, máskor meg úgy mintha kb a barátnője lennék. Gondolom ha szórakozna, akkor nem fordítana hónapokat arra hogy írkáljon minden nap. Harmadik randi után feljöttek a 18+ -os dolgok is, akkor eléggé rávolt állva a témára, és írtam neki hogy azért jó lenne nem mindig erről beszélni, és megértette, úgyanúgy írt, mint mikor nem beszéltünk még azokról a dolgokról. Ebből szintén az jött le, hogy ha nem komoly dolgot akarna tőlem, akkor már ott eltűnt volna. Viszont azt nem értem, hogy miért viselkedik kétértelműen, összezavar már.

dec. 14. 00:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem szórakozik.Nekem is volt ilyen,egy idő után beláttam,de,semmibe nem kerül neki az irogatás,az nekik nem energia befektetés.

Ott ahol ez felmerül,hogy komoly kapcsolatot akar-e,szerintem a válasz mindig sajnos nem.Velem volt ilyen,addig kellettem ilyen célra a srácnak,amíg nem jött jobb.Utána már az irogatást is megszüntette.

dec. 14. 09:15
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Csak unatkozik külföldön. Nincs társasága. Aki 8,5 hónap alatt 3 randit tud produkálni, az nem akar semmi komolyat, csak szórakozik.

"Hogy tisztázd a helyzetet, érdemes lenne nyíltan beszélned vele az érzéseidről és a kapcsolatotok jövőjéről."

Hogy miről? Nincs kapcsolatuk, 99,99%, hogy soha nem is lesz.

dec. 14. 09:40
 13/24 anonim ***** válasza:
65%

Én pl el szoktam mondani, hogy mit akarok, mert abból lehet tudni.

Minden más, csak kitaláció, találgatás.

39/F

dec. 14. 09:45
 14/24 anonim ***** válasza:
82%

13

Ez nagyon szép, csakhogy nem mindneki azt mondja, amit valóban szeretne, hanem azt, amit a másik hallani akar szerinte.

dec. 14. 09:48
 15/24 anonim ***** válasza:
42%
#14 azzal én nem tudok mit kezdeni.
dec. 14. 09:50
 16/24 anonim ***** válasza:
57%

Pedig a 2.válaszadó jókat mond, mégha ez így keményen hangzik is...

Régi a mondás, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar. De összességében úgy gondolom, ha egy férfi komoly kapcsolatot akar (veled), akkor az majdnem 9 hónap alatt kiderült volna.

Nálam az a tapasztalat, hogy az ilyen írogatós jóskákból 99% nem lesz semmi komolyabb se. Nagy valószínűséggel csak unatkozik, várakozik (amíg nem jön jobb, addig te is jó leszel), talonban tart, vagy még rajtad kívül van pár másik csaj, akiknek szintén írogat (vagy akár mást is csinál velük). 99% csak ilyen idő-elb.szás téma.

Én ebből a napi szintű írogatásból semmilyen komolyabb szándékra utaló követeztetést nem vonnék le a helyedben...

És az is igaz általában, hogy szinte minden pasi azzal jön, hogy ő bizony komolyat akar. Lábjegyzet: mármint azzal, akivel tényleg komolyat akar, de a többieknek se mondhatja azt, hogy csak a szex érdekel, mert akkor villámgyorsan le lesz koptatva.

Viszont! Mivel felnőtt emberek vagytok: kérdezz rá! Kedves Józsi! Szuperek a beszélgetések, de mik a további terveid? Én komolyan tervezek veled, és te?

dec. 14. 10:09
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

"Gondolom ha szórakozna, akkor nem fordítana hónapokat arra hogy írkáljon minden nap."

Jaj, dehogynem:D Pláne ha nincs más társasága. A férfiak nem feltétlenül ugyanazt jelentik ezek a dolgok... Simán elvannak ebben, érzelmek és kötődés nélkül. Írkál az még 3 másiknak is! :D

Összességében az a férfi, aki akart tőlem valamit, az jött, jelzett, nem hagyott kétségek között! Aki nem... az meg csak írogatott.

dec. 14. 10:11
 18/24 anonim ***** válasza:
53%

6

"2-3 havonta jár haza, nem ment rá a házasságukra"

Szinte biztos, hogy k.rvázik mellette. De persze ezt is el lehet fogadni, ha valakinek ez így jó... Lehet az asszony is félrejár.

Igazából neked is azt kellene eldönteni, hogy te tényleg ezt akarod? Ilyen távkapcsolatot? Vagy olyat, aki fizikálisan is melletted van minden nap, nem pedig csak írogat.

dec. 14. 10:16
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Nekem is fura ez,tudod egy komoly kapcsolatot úgy lehet csak felépíteni,ha személyesen megismeritek egymást.Ahhoz meg minél több élő kontaktus szükséges.Ez,amit leírtàl,számomra édeskevés lenne, nekem az egész csak illúziónak tűnik,amelyben egy unatkozó tàvoli lovag hülyít egy fiatal,naiv lànyt.Nem tudhatod,hogy éli az életét,esti elköszönés után például bárkivel hentereghet,stb.Nem vagy mellette,így nem làtod ezt.
dec. 14. 11:48
 20/24 A kérdező kommentje:
Akkor feltételezzük azt, hogy csak szórakozik. Miért van kiakadva ha mással randizok, vagy csak más után mutatok érdeklődést?
dec. 14. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!