Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi felhív magához filmezni kettesben, az szerintetek randi?
Figyelt kérdés
Barátok vagyunk, erre hivatkozva mondta, hogy megnézhetnénk közösen egy filmet.
31F, 31N
dec. 13. 08:35
31/38 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy le akar feküdni. És nem akar igazi kapcsolatot, csak mindig ilyen menjél fel hozzá szerűt, ha téged ez sért, engem sértene, akkor mondd neki, hogy filmet moziban is meg lehet nézni. Az már egy randi kezdete lenne.Aztán a 3., 4. találkozás után, amikor valamivel többet tudsz már róla,lehet szó közös mozizásról otthon.
32/38 anonim válasza:
31 évesen ezt komolyan meg kell kérdezned?
33/38 anonim válasza:
Szerintem az ilyen embereket mint a 35, az aggódó apukák egyesülete küldte hogy minden csajnak elmenjen a kedve attól hogy valaha is szexeljen.
34/38 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőt úgy megd*gták filmezés címszó alatt hogy még a kérdést is elfelejtette..
Valószínűleg ezért nem írja le hogy mi lett végül.......
35/38 anonim válasza:
Szerintem apáca lett inkább miattatok, újabb nőt veszítettek el miattatok az incelek, rosszak vagytok. Rontjátok szegény pasik esélyeit a boldog életre.
36/38 anonim válasza:
Jé a 35-öt törölték, de az egy perverz volt.
37/38 anonim válasza:
Mondd neki, hogy csak filmezni nem mész fel, csak ha lesz más is.
Mondjuk, ha ott lesz az a magas, sármos barátja is, akkor felmész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!