Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasi akivel még csak 2 randim volt felvetette azt az ötletet,hogy menjünk el kettesben valahova 1 hétre nyaralni valami egzotikus országba .Ő ezt vajon,hogy gondolta?fizeti az én részem vagy felesbe?
Figyelt kérdés
2023. aug. 11. 18:53
2/16 anonim válasza:
Ne menj olyannal nyaralni, akivel nem mersz kommunikálni.
4/16 anonim válasza:
Kitalálom, 40-50 közötti sugardaddy? 😀
2 randi után én biztos nem mennék bele, de te tudod 😀
5/16 anonim válasza:
Na az enyém az 5. tali után se vet fel ilyesmit🥺
6/16 anonim válasza:
Nem mennék vele. Együtt aludnátok? Korai. Külön? Akkor tuti te fizeted. Egyáltalán van rá pénzed? Autóval? Lehet baltás gyilkos.
7/16 anonim válasza:
Emberkereskedők álma. Nem mer kérdezni, csak néz bambán.
8/16 anonim válasza:
Bármi lehet, de nekem nem ez lenne a legnagyobb problémám úgymond. Szinte vadidegen, nem is ismerheted annyira, hogy ténylegesen el tudd dönteni, kérsz-e belőle 1 hetet non stop. Mi van, ha egy idegen országban szarul alakul az egész? Szerintem inkább még csak találkozgassatok, strand, kirándulás, utána belföldi hétvége, és ha már tényleg együtt vagytok, és fasza minden, akkor jöjjön csak az egzotikus út!
9/16 anonim válasza:
Számold ki az út árát és oszd le 20k-val. Annyiszor fogtok az út alatt töcsköllnyi. 😅
10/16 anonim válasza:
Jaj wellnessqrvát keres csak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!