Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lettek depressziósok szerintetek a budapesti lányok hogy a turisták elmaradása miatt nem szexelhetnek most egzotikus külföldi pasikkal?
Figyelt kérdés
F/292020. júl. 13. 14:02
1/14 anonim válasza:
Mennyire lehetsz most depressziós, hogy a külföldi konkurencia hiánya ellenére sem sikerült lefektetned egy lányt sem a nyáron?
3/14 anonim válasza:
Én teljesen. Már szexelni sincs kedvem. Inkább vettem macskát.
4/14 anonim válasza:
Nagyon. Több nőt láttam az utcán, akik sírtak is emiatt.
5/14 anonim válasza:
Fú nagyon, de nem baj, kivárok.
6/14 anonim válasza:
Ne is mond, hosszú néger fasz nélkül semmit sem ér az életem.
7/14 anonim válasza:
Eléggé, hiányoznak már a kanos, pénzes, nagy faszú külföldi palik.
Lassan egy magyarra kell fanyalodnom, isten ne adja...
8/14 anonim válasza:
Most már nincs férfitöbblet, amit mindig nyomatsz itt, akkor hogy hogy nincsen még csajod?
9/14 anonim válasza:
Nehogy már még mindig ezen kattogj. :D Kit érdekel az a pár részeges legénybúcsús pasi a bulinegyedben, meg a nyugdíjas német/japán csoportok a Bazilika előtt? :D
Eddig sem foglalkoztam velük, ezután sem fogok.
10/14 anonim válasza:
Én is ezt tapasztalom, mint a 4-es...síró lányok mindenütt.
Kis részük hisztériázva a haját tépi, vagy éppen a villamos a nagy csöndben rikkant egy fájdalmasat....nagyobb részük csak maga elé bámul és motyogja alig hallhatóan: " Abdul, Mohamed, Dzsézön...."
Nem szép látvány az biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!