Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lettek depressziósok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lettek depressziósok szerintetek a budapesti lányok hogy a turisták elmaradása miatt nem szexelhetnek most egzotikus külföldi pasikkal?

Figyelt kérdés
F/29
2020. júl. 13. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%
Azt mitől olyan "egzotikusak" a külföldi pasik? A nemibetegségektől ?
2020. júl. 13. 18:09
 12/14 anonim ***** válasza:
86%

Hú, ne is mondd. Azóta antidepresszánst szedek:D

N/22

2020. júl. 13. 19:04
 13/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is hiányzik, hogy minden sarkon beleboltoljak egy csoport kínaiba :(
2020. júl. 13. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:
50%
Aki ilyet keres, annak ajánlom az exemet. 1 év budapesti együttélés után egyszer csak kidobott, és utána egyből ismerkedős helyekre kezdett el járni, meg az egyik szórakozóhely oldalán vannak róla képek is, ahol mással csókolózik. Majd később közölte, hogy szexpartnernek azért jó lennék, de ezt úgy, hogy átvert, amikor felajánlottam, hogy mentsük meg a kapcsolatunkat. Egy európai országból származik, és tudtommal még mindig Pesten van, szóval aki nagyon akarja, keresse meg, én biztos nem fogom, még pénzért sem :D
2020. júl. 14. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!