Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan valjak szerelmet annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valjak szerelmet annak a lánynak,akivel haverok vagyunk?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk legjobb barátok, de eléggé gyakran szoktunk együtt lógni. Szinte mindennap át jön nővérével beszélgetni hozzám. Szoktunk együtt boltba menni sétálni meg ilyenek, eléggé jól érzi magát velem.

Azt vettem észre, hogy eléggé be jövök neki, viszont nem tudom mégis hogyan mondjam el mit érzek iránta, mert egyszerűen soha nincs lehetőségem elmondani neki, mert állandóan a nővére vele van, szinte nap 24-órájába. Meg hát eléggé nem tudom mégis milyen egy jó randi mert életem során még soha nem randiztam senkivel, csak alkalmiak voltak. Szóval nagyon hálás lennék ha tudna segíteni valaki. Válaszokat köszönöm 20F

dec. 9. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Én általában megujjazom őket, ezzel elég nyilvánvalóvá teszem mi a szándékom.
dec. 9. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Először is chaten írj rá, beszélgess vele kicsit és hozd fel neki, hogy mit szólna, ha másnap kettesben csinálnátok valamit. Aztán meglátod hogy reagál.
dec. 9. 22:31
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
"Hé Mari, szerintem én többet érzek irántad, mint csak barátságot."
dec. 9. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:
59%
Ha élőben mindig a tesójával van, akkor marad az, hogy ráírsz valamelyik platformon és kihangsúlyozod, hogy a legközelebbi találkátok kettesben legyen. Ott pedig majd tudtok beszélgetni négyszemközd és kiderül, hogy mi a helyzet.
dec. 9. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Legyél férfi, és mondd meg, hogy mit akarsz.
dec. 10. 00:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!