Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasiként teljesen összevagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként teljesen összevagyok zavarodva / kétségbeesve a sok társkeresési tanácstól, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Általánosságról beszélek. Annyi mindent mondanak... ha gyakran írsz neki, akkor görcsölsz és elijeszted. Ha ritkán, akkor nem érdeklődsz eléggé. Ha kedves vagy az nem jó, a nő elveszti az érdeklődését. Hogy kicsit húzni kell az ő agyukat is.

De én ezeket már nem tudom kibogozni. Valakit kinéztem. Akkor most mit csináljak, hogy sikerüljön?

dec. 8. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10, lehet a te köreidben igen, az én köreimben ez kifejtős kérdés.
dec. 9. 00:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak lazíts és mindig magadat add.
dec. 9. 00:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!