Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasiként teljesen összevagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiként teljesen összevagyok zavarodva / kétségbeesve a sok társkeresési tanácstól, mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Általánosságról beszélek. Annyi mindent mondanak... ha gyakran írsz neki, akkor görcsölsz és elijeszted. Ha ritkán, akkor nem érdeklődsz eléggé. Ha kedves vagy az nem jó, a nő elveszti az érdeklődését. Hogy kicsit húzni kell az ő agyukat is.

De én ezeket már nem tudom kibogozni. Valakit kinéztem. Akkor most mit csináljak, hogy sikerüljön?

dec. 8. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Tapasztald ki, hogy neked mi működik.

Ha megismered jobban a csajokat, akkor már világosabb lesz, hogy egy adott szituációban mit kell tenned.

Attól meg ne félj, ha elrontasz valamit. A hibákból tanulunk. Az elveszített nők miatt meg ne aggódj, mert nagyok sok nő van a világon, sose fogynak el.

dec. 8. 22:18
 2/12 anonim ***** válasza:
72%

Én abban hiszek, hogy add önmagad és tedd azt, amit amúgy is tennél, mert ha nem, akkor egy eljátszott szerepbe esik bele a másik, és panaszkodni fog pár hónap múlva, hogy megváltoztál. Pedig akkor lettél önmagad.

Nekem pl. ez az agyhúzás idegentől a halálom. Amúgy is, de ha idegen csinálja, akivel semmi bizalmi kapcsolat, ott nekem offos lesz. Most képzeld el, ha ez a pasi alapból nem agyhúzós, csak valami 14 éves influenszertől hallotta, hogy csinálja ezt.

dec. 8. 22:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igazából majdnem mindegy mit csinálsz, az a lényeg hogy bejössz e a csajnak.
dec. 8. 22:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor a külső a minden?
dec. 8. 23:08
 5/12 anonim ***** válasza:
51%

Mai világban a külső számít a legjobban, a legtöbb embernek.

Aki ronda, az nem kell senkinek, lehet nő vagy férfi.

dec. 8. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

Első tanácsom, hogy ne itt várj tanácsot. Ez az oldal megmérgezi az embereket. Ha az itteni népekre hallgatnek, már szakitanom kellett volna a párommal, akivel szeretjük egymást, csak probléma adódott. Tisztelet a kivetelnek, de itt sokan a saját frusztracioit élik ki és uszitjak a másikat.

Én azt tanácsolom, hogy ne másokra hallgass, hanem úgy ismerkedj, ahogy neked az jól esik és természetesen jön. Úgyis érezni fogod a partnerem, hogy neki az úgy jó, vagy sem.

dec. 8. 23:21
 7/12 anonim ***** válasza:
61%

"Akkor a külső a minden?"

Nem. Az, hogy "bejössz" valakinek, az nem csak a külsőre értendő, hanem általában mindenre. Külső + belső, ami ugye nehezebb, mert több mindent magában foglal. Humor, intelligencia, életcélok, hobbik, stb.

dec. 8. 23:26
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Hiába pontoztátok le az #1-es kommentem. Tényleg nem kár az elveszített nőkért, mert egy nő sem ér annyit, hogy egy férfi szomorkodjon miatta, szóval ezt a véleményem fenntartom.
dec. 8. 23:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Biztos volt olyan tanács is, hogy légy önmagad. :) Szerintem ebbe az irányba kéne menni. Fejleszteni azt, aki vagy, aztán majdcsak jön valami menyecske is.
dec. 8. 23:36
 10/12 anonim ***** válasza:
7%

Pedig de, azt a külsőre szokták érteni.

dec. 8. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!