Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb korosztályt kérdem, hogy 30 felett mennyien vannak még egyedül és kétségbeesve?
Mennyien vannak? Sokan.
Csak selejt? Nem. Tudod az élet összetett dolog...
Vannak akik később? Igen vannak.
Nőknek nehezebb, férfiaknak könnyebb!
Én is már 34 évem taposom, mégsem vagyok kétségbe esve.
Nameg el ne képzeld, hogy csak a selejt marad.
Ha megnézed, mennyi válás, mennyi kapcsolat megy tönkre
huszonévesen, akkor rájössz, hogy butaságot írtál.
34F
Én 36 vagyok, s nem igazán érzem hogy le kellene cserélnem az alkalmazkodásmentes szabadságot valamire, amire a társadalom szerint ennyi idősen már szert kellett volna tennem. Inkább élem és élvezem az életet, munka, tanulás, fejlődés, valahogy nem hiányoznak egy kapcsolat béklyói.
36 F
Férfiak 30 évesen élik a virág korukat. Az előbbi hozzászólokon nem is csodálkozom emiatt.
Egy nőnek viszont 35-ig szülnie kell, különben beteg lehet a gyereke ill ő sem foja olyan könnyen kihordani. Ergó nekik van miért pánikolni. ;-)
Tehát fordul a kocka, 30 alatt a nőké a stafétabot, mivel minden ujjukra jut 20 udvarló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!