Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknál miért jött ennyire divatba manapság a letiltás dolog?
"Biztos nőkből is van ilyen, de engem nyilván az a része nem érint, ezért fogalmaztam így. 28/L"
Legalább olvasni megtanulhatnál 12-es
Énközpontú világban élünk, a nők már régóta ezt csinálják és ezek szerint már terjed át a férfiakra is. Nem tartom helyesnek egyik oldalon sem. Csak azt bizonyítja vele az illető, legyen nő vagy férfi, hogy mennyire alacsony az érzelmi intelligenciája és mennyire gyáva. Mindig bullshitnek tartottam erre azt a magyarázatot női oldalon, hogy "azért így csinálom, mert mikor megmondtam valakinek, az utána elmondott mindennek". Nem. Azért így csinálod, mert gyáva vagy. Félsz attól, hogy szembesülnöd kell azzal, hogy a döntéseddel mit okoztál a másikban. Inkább sunnyogsz és reménykedsz, hogy csak magában őrlődik és majd lehiggad. Megérdemli, főleg akkor, ha már veled is megcsinálta más. Hát te most csak tovább adtad, nincs itt semmi látnivaló.
Valószínűleg az ilyen embereket gyerekkorukban nem fogta kézen egyik szülője sem olyannal, pl. hogy "Etelka néni panaszkodott, hogy nem köszönsz neki, most átmegyünk és bocsánatot fogsz kérni". Otthon jobb esetben szóltak neki, hogy köszönj már az öreglánynak, hadd örüljön, ő meg utána ha találkozott Etelka nénivel, elmormolt egy csókolomot a lépcsőházban és ezzel megoldottnak tekintette a problémát.
#5 köszönöm hogy részletesen leírtad nekünk ezeket, 3-as vagyok. Hát akkor úgy látszik a férfiak fiatalabb generációja is felzárkózott sikeresen ezen a mindenen is megsértődő, modern kori elmebajhoz. Én nőkkel ismerkedek, náluk tapasztaltam hogy - főleg az utóbbi pár évben - mennyire nagyon megugrott az ilyen egyedek száma. Egyetlen vita, félreértés, amit alapból pár szóval meg lehetne oldani, és máris megy a ghosting, vagy akár az össze vissza balhézás, aminek ugyanúgy ghosting a vége. Érdekes látni hogy mindkét nemnél kialakult akkor ez, mostantól próbálom ez alapján kezelni én is a hozzászólásaimat. Szóval akkor úgy tűnik, mindkét nemben egyre több egyed rommáfrusztrálja egymást, meg pazarolja egymás idejét, nézi semmibe a másikat...
Ja és nem védeni akarom őket, a példában felsorolt emberek sértődött, érzelmileg óvodás korban megrekedt, egózós idióták. De azért látom a modern kor hatását rajtuk, szóval ha már így kifejtetted, akkor gyorsan én is rámutatnék ezekre, pár sorban még. Szóval a féltékeny 1. eset abból is jöhetett, hogy elég sok nő szimplán hazudik, barátnak állít be talonba tartott embereket, vagy akár olyanokat akikkel párhuzamosan ismerkedik. És egyre több az olyan is, aki úgy hazudik, olyan beteg módon és gátlástalanul, hogy az tényleg valóságnak hat, sőt még közben ezerrel érzelmi manipulál ha a másik nem hiszi el. Aztán a "csak baráttal" fekszik össze vagy jön össze, és még ő kezd őrjöngeni ha ezen meglepődsz vagy rákérdezel hogy miért vágott át. Elég párszor ilyenekkel megégni, és akkor az emberben könnyen átbillenhet valami. De amúgy idióta volt a randipartnered, sajnálom hogy ez lett a vége.
Az insta nézős hasonló elven történhetett mint az előző történet, csak az még betegebb, mert közben folyamatosan stalkolta is a nőt. Illetve a találkozást visszautasítós lelépés abból jöhetett, hogy nagyon sok nő hülyíti online az embereket, udvaroltat magának több férfivel, mindezt úgy hogy ő már az elején tudja senkivel nem fog találkozni de mégis ezzel hitegeti őket, csak mondjuk ego boostol, mert mondjuk van egy crush neki aki élőben mindig lekoptatja és ilyenkor kell neki a megerősítés hogy mennyire jó nő. Vagy a nem tudja mit akar nő, és folyton tologatja a találkozót, ami gyakorlatilag egyenlő azzal, hogy soha. A férfi meg önti fölösbe az időt és energiát egy olyan emberbe, aki hitegeti és átveri. Tehát a férfiak egy részénél a sok átverés hatására kialakult egy szűrő, hogyha nincs első héten randi, akkor kuka a másik. Döntse el mindenki ez mennyire jó, de asszem pontosan ez lehet az oka. A harmadik eset pedig sajnos az idióta ghostingolós divat egyik mellékhatása (és van még bőven sok másik), hogy már fél nap után nem tudhatja az ember, a másik nem-e végleg eltűnt. És akkor sokan még ennek ellenére akár napokra eltűnnek, nem közlik a másikkal hogy mondjuk vidékre megy vagy munka lesz több, aztán csodálkozik ha eltűntként kezelik. De olyan is van hogy a másik fél teljesen idióta, akár még egy percet se dolgozott életében, és azt se fogja fel magától hogy mondjuk hétköznap 8 és 4 között vajon hol lehet a másik fél... Szóval akinek agya van az összerakja vagy kérdez, de sajnos tényleg sok lett az idióta aki vagy nem gondolkozik vagy félreért mindent, méghozzá egyre több. Kérdezni meg persze derogál neki, bár tény, van aki már az ilyen kérdéseken is megsértődik és ghostingol, mert mit képzel a másik hogy el van számoltatva. Szóval vannak bajok manapság, nem is kicsit.
Egyébként a legjobb lenne ha valahogy ezeket ki lehetne szűrni már a legelején, férfi és női oldalról is, az ilyen sértődös, legkisebb konfliktusra is balhézós meg ghostingoló hülyéket. Nagyon sok időt és energiát, bosszúságot meg lehetne spórolni. Csak általában olyan szépen meglapul bennük ez, egészen a legelső nézeteltérésig elő se jön, olyankor meg már túl késő mert ott a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!