Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiaknál miért jött ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál miért jött ennyire divatba manapság a letiltás dolog?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a 26-tól 31-es korosztályra. Azt tudom hogy eddig is jelen volt ez, olyan formában ha mondjuk nem írt vissza a nő vagy hasonló. De pl egy jó pár hónapos ismerkedésnél, megbeszélés helyett miért a tiltás opció az első? Igaz ezt még csak most tapasztaltam elsőnek, de egyre többet hallom a többi nőtől, hogy náluk is hasonló a tapasztalat. Félre ne értsen senki, nem sértésből tettem fel a kérdést! Biztos nőkből is van ilyen, de engem nyilván az a része nem érint, ezért fogalmaztam így. 28/L

dec. 8. 00:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Mert egyre inkább online térbe tolódik az életünk, és ennek ez is része. Ha megnézed, pl. a fb-on a legkreatívabb módokon lehet mindenfélét beállítani ezzel kapcsolatban.
dec. 8. 01:09
 2/21 anonim ***** válasza:
54%
Ismerkedj idősebbekkel, a 40 körülieknél nincs ez divatban.
dec. 8. 01:57
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Megbeszélni mostanra bármit is mindkét nemnél egyre inkább képtelenség, tisztelet a kivételnek. Ezek szerint a férfiak fiatalabb része is átvette ezt a sértődött, agybajos viselkedést. Szóval én most csak tippelni tudok, de talán úgy ítélik meg hogy a nőnél már nem ők az elsők, elromlott a renoméjük hiszen vita van (én tudom a nézeteltérés nem ezt jelenti, de manapság egyre többen nem tudják), és hogy már biztosan nem ők a befutók a csajnál hiszen "kötekszik", és inkább dobják az egészet. De az is lehet csak impulzív, idegbeteg viselkedésből megy a tiltás, mert vitakultúra az nincs, hatalmas, sértett egó meg annál inkább van.

Egyébként kérdeznék én is, mert felkeltette a figyelmemet ez a jelenség, hogy már a férfiaknál is terjed. Szóval nálad, és a barátnőidnél mik voltak azok az esetek ahol ezt tapasztaltátok? Milyen nézeteltéréseknél, és félreértéseknél lett tiltás a vége? És mennyi volt a korábbi közös előzményük? Vagy mit takar ez a pár hónapos ismerkedés?

dec. 8. 02:16
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Gyorsfogyasztas van
dec. 8. 02:50
 5/21 A kérdező kommentje:
Nálam ez most fordult először elő, és valószínűleg féltékenység miatt, bár ő azt állította még akkor hogy nem féltékeny, erre letiltott. Egy ismeretlen személyre volt “féltékeny”, akivel soha egy szót nem váltottam, de ő se. Bosszantó volt kicsit, hogy egy ilyen hülye félreértés miatt annyiba maradt a dolog, és nem tudtuk megbeszélni, de ez van. Ez a pár hónap 9 hónapot takart, és havi 1 randit (külföldön dolgozik). Barátnők által mesélt dolgok, mint pl hogy nem találkozott vele egyből barátnőm, vagy nem tudott egyből visszaírni neki munkaidőben, és ez már ghostingolásnak számított, erre jött a tiltás. Igazából ilyen értelmetlen dolgok miatt.. Legjobb barátnőmmel például (ez pont a napokban történt), hogy elkezdett ismerkedni egy sráccal (pár napos ismerkedésről volt szó), aki egyszer csak egy hosszú üzenettel várta korán reggel, kb lehordta mindennek, mert hogy ő nézegette barátnőm instáját, és azt figyelte mikor követ be valakit, vagy lájkol. Én nem tudom hogy volt rá energiája, de sikeresen rátalált barátnőm unokatesójára, aki tett ki egy képet és barátnőm lájkolta. Ő meg egyből letámadta az üzenettel, és egy tiltással. 35 éves volt a kedves úriember! Remélem érthetően írtam le, már összefolynak a betűk😴
dec. 8. 02:52
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nem tudnak kommunikálni. Az internezen szocializálódtak, és annak ez az eredménye.
dec. 8. 03:10
 7/21 anonim ***** válasza:
56%
Örülni kell a gyors szabadulásnak. Velem ilyen nem fordulhat elő, mert senkinek semmijét nem olvasgatok és ami ettől is fontosabb: nem írok semmit, főleg nem magamról. Ha valakit érdekel mi van, majd megkérdezi.
dec. 8. 03:12
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó pár hónapos ismerkedést én már élőben csinálom. Mi 3 hónap után már össze is költöztünk. Igaz, mi idősebbek vagyunk már.

A most mindenen megsértődő, válogatós fiatalok ezt addig csinálják, míg 40-50 éves koruk környékén rádöbbennek, hogy teljesen egyedül maradnak ebben a rideg világban. Onnantól jön az öregedés és az esélyek rohamos csökkenése mindkét nemnél. Ismerek ilyen embereket.

dec. 8. 05:18
 9/21 anonim ***** válasza:
90%
A kommunikáció fontos csak vannak benne csapdahelyzetek. A fokozott igazságérzet, büszkeség, előítéletek stb miatt képes a kommunikáció úgy megszakadni, hogy nem lehet folytatni a műsort. Vannak hirtelen döntések, amik után nem lehet visszatérni az eredeti felálláshoz. Jó példa erre, hogyha valaki szakít és próbálja a fájdalmát csökkenteni, hirtelen ismerkedni kezd, de pár héten belül rájön arra, hogy a szakítása rossz döntés volt (ami nem függ feltétlen az ismerkedéstől), a másik helyen megoldódik a probléma és emiatt abbahagyja az ismerkedést, de nem modnhatja el, hogy ez így van, mert már felvett egy álláspontot az ismerkedés során. Tipikus, szerintem mindenki előtt tapasztalt szituáció.
dec. 8. 05:48
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Mert ezek nem férfiak. Jellemtelen kis szarok. Neten sem mernek konfrontálódni. Igazi lúzerek.
dec. 8. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!