Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a letiltás a módszere a barátomnak, ha összeveszünk? Ez olyan gyerekes, nem? És érzelmi terrorizálás, nem?
Most csinálja ezt második alkalommal. Az elsőt még elnéztem, de ezt már nem fogom. Esélyt se ad beszélni, letilt mobilon, netes platformról, mindenhonnét. 33 éves, de nekem ez olyan óvodás szint. Ilyen menekülős, besértődős, abszolút nem felnőtt magatartás, mint pl. hogy beszéljük meg egy kávénál vagy valami.
Az első után, mivel nem értem el, volt egy két hónapos szünet a 2 éves kapcsolatunkban. Pedig nem olyan dolgon vitáztunk, amit nem lehetett megbeszélni. Ezt a módszert nagyon megalázónak is tartom, mintha semmire se becsülne....Szerintetek miért csinál valaki ilyesmit? Utána meg megbánó képpel előkerül, miután közli, hogy lekellett higgadnia és időre volt szüksége....
"Az elsőt még elnéztem, de ezt már nem fogom."
Nagyon jól teszed, ne hagyd!
Mert van baj a toronyban, de neked is, ha 2 hónap után visszaengedted az életedbe!
Ha nem tűnt volna fel, de a B-C-D terv vagy, nagyon nem az A.
"Utána meg megbánó képpel előkerül, miután közli, hogy lekellett higgadnia és időre volt szüksége...."
Én hagytam volna neki még időt, mikor előkerült két hónap után.
Mondjuk úgy 50-60 évet.....
Nyilván nem tudom, hogy mi volt a konfliktus köztetek, de még ha - tegyük fel - jogosan kifogásolt volna valamit, amit tettél vagy mondtál, felnőtt ember egy ilyen után vagy megbeszéli a dolgot a párjával normális hangnemben, vagy szakít, nem pedig felszívódik két hónapra, és éli az életét, kétségek között hagyva a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!