Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a letiltás a módszere a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a letiltás a módszere a barátomnak, ha összeveszünk? Ez olyan gyerekes, nem? És érzelmi terrorizálás, nem?

Figyelt kérdés

Most csinálja ezt második alkalommal. Az elsőt még elnéztem, de ezt már nem fogom. Esélyt se ad beszélni, letilt mobilon, netes platformról, mindenhonnét. 33 éves, de nekem ez olyan óvodás szint. Ilyen menekülős, besértődős, abszolút nem felnőtt magatartás, mint pl. hogy beszéljük meg egy kávénál vagy valami.

Az első után, mivel nem értem el, volt egy két hónapos szünet a 2 éves kapcsolatunkban. Pedig nem olyan dolgon vitáztunk, amit nem lehetett megbeszélni. Ezt a módszert nagyon megalázónak is tartom, mintha semmire se becsülne....Szerintetek miért csinál valaki ilyesmit? Utána meg megbánó képpel előkerül, miután közli, hogy lekellett higgadnia és időre volt szüksége....

2021. dec. 27. 21:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
2 honap kellett neki a lehiggadasho?? En nem lennek egyutt ilyen pasival.Akarmennyire johiszemu vagyok ,de szerintem a 2 honap alatt probalkozott masoknal aztan rajott nem kell senkinek es visszament.Most megitn van valaki a lathataron es par honapig vele szorakozik..
2021. dec. 27. 22:00
 2/14 anonim ***** válasza:
93%
Lehet direkt generálja ezeket a helyzeteket. Ilyenkor félre megy lehet, nincs bűntudata, mert nem vagytok együtt. Vagy az ami az elsőt mond. De az biztos, hogy normális férfi nem csinál ilyet. 34f
2021. dec. 27. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

"Az elsőt még elnéztem, de ezt már nem fogom."

Nagyon jól teszed, ne hagyd!

2021. dec. 27. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Ilyenkor félredug.
2021. dec. 27. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert van baj a toronyban, de neked is, ha 2 hónap után visszaengedted az életedbe!

Ha nem tűnt volna fel, de a B-C-D terv vagy, nagyon nem az A.

2021. dec. 27. 22:18
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Rossz a konfliktuskezelésben.
2021. dec. 27. 22:24
 7/14 anonim ***** válasza:
39%
kibírhatatlan vagy számára és a legjobb döntésnek azt látja, hogy megszakítja veled a kapcsolatot. Te pedig tovább zaklatod, mert nem értesz belőle.
2021. dec. 27. 22:36
 8/14 peca1000 ***** válasza:
100%
Az ilyen kuka.
2021. dec. 27. 23:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

"Utána meg megbánó képpel előkerül, miután közli, hogy lekellett higgadnia és időre volt szüksége...."

Én hagytam volna neki még időt, mikor előkerült két hónap után.

Mondjuk úgy 50-60 évet.....

Nyilván nem tudom, hogy mi volt a konfliktus köztetek, de még ha - tegyük fel - jogosan kifogásolt volna valamit, amit tettél vagy mondtál, felnőtt ember egy ilyen után vagy megbeszéli a dolgot a párjával normális hangnemben, vagy szakít, nem pedig felszívódik két hónapra, és éli az életét, kétségek között hagyva a másikat.

2021. dec. 27. 23:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az első ilyen eltűnésnél, letiltásnál 2-3 hét után írtam volna neki egy levelet oda, ahol lakik, vagy a munkahelyére, hogy részemről vége, ne keressen többet.
2021. dec. 27. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!