Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért a letiltás a módszere a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a letiltás a módszere a barátomnak, ha összeveszünk? Ez olyan gyerekes, nem? És érzelmi terrorizálás, nem?

Figyelt kérdés

Most csinálja ezt második alkalommal. Az elsőt még elnéztem, de ezt már nem fogom. Esélyt se ad beszélni, letilt mobilon, netes platformról, mindenhonnét. 33 éves, de nekem ez olyan óvodás szint. Ilyen menekülős, besértődős, abszolút nem felnőtt magatartás, mint pl. hogy beszéljük meg egy kávénál vagy valami.

Az első után, mivel nem értem el, volt egy két hónapos szünet a 2 éves kapcsolatunkban. Pedig nem olyan dolgon vitáztunk, amit nem lehetett megbeszélni. Ezt a módszert nagyon megalázónak is tartom, mintha semmire se becsülne....Szerintetek miért csinál valaki ilyesmit? Utána meg megbánó képpel előkerül, miután közli, hogy lekellett higgadnia és időre volt szüksége....

2021. dec. 27. 21:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd a kapcsolatotoknak is egy ilyennel vet véget, mert ebből nem lesz holtodiglan. Azért csinálja, mert hagyod.
2021. dec. 28. 08:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jellemtelen és agyilag óvodás.

Igen, szakítani is így fog. Egyszer csak rád un, jobbik esetben csak kinyomja a telefont, rosszabbik esetben sehol nem tudod elérni. Az ilyen ember nem változik, fog még porig alázni párszor,mire felébredsz.

2021. dec. 28. 10:17
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek miért csinál valaki ilyesmit? "

Mert ilyen a jelleme, plusz mert látja, hogy megteheti veled, mivel egyszer már két hónap totális ignorálási után is visszakúszhatott a kapcsolatba.

2021. dec. 28. 11:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Milyen az anyukája?

Nekem is volt ilyen “barátom”, egyszer eljátszotta többet nem látott és persze írt is hogy adnék-e még egy esélyt.

Szerintem nagyon sok energia meg analízis lenne ezt helyretenni nála főleg, hogy már nem kisfiú. A kérdés, hogy neked megéri-e.

2021. dec. 28. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!