Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy emiatt letilt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy emiatt letilt, mert ennyit írtam neki, hogy tegnap kicsit szomorú lettem, mert vártam, hogy írjon, de nem jött üzenet?

Figyelt kérdés
Ismerkedtem egy férfival már 3 hónapja, randiztunk is elég sokszor. Jól elvoltunk minden értelemben. Mindig jókat beszélgettünk. Minden nap üzenetet váltottunk. De most elég rossz napjai voltak, az utóbbi 2-3 napban nem írkáltunk. Ma írtam neki, hogy hiányzik és jó lenne beszélni. Mondta, hogy oké, de nem akar beszélni a legutóbbi pár napról, nem akarja elmesélni, nem akar harcolni stb. Mondtam, hogy nincs semmi gond, csak hiányzott és kicsit szomorú lettem, hogy nem beszéltünk az utóbbi pár napban és oda írtam az üzenet végére, hogy szeretlek. Erre írta, hogyha szomorú leszek, akkor nincs szükségünk erre és mennie kell. Aztán, hogy keresik és letiltott. Másik számról láttam, hogy aktív. Ott kérdeztem, hogy miért tiltott le, ott is blokkolt és instagramról is törölt. Értetlenül állok a dolog előtt. 38 éves az illető. Miért csinálhatta ezt?

2023. júl. 12. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Alkoholista esetleg? Nekem volt hasonló dolgom mikor még ittam, és sajnos az alkoholizmus miatti extrém hangulatingadozás miatt csináltam én is ilyet.
2023. júl. 12. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, igazából ezzel elmondta, hogy ő téged nem szeret. (Bár elég bunkó módon tette.)
2023. júl. 12. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Mentálisan biztosan beteg,ráadásul nem is szeretett valószínűleg tiszta szívből,ha ilyen könnyen eldobott.Nem kár érte,több szempontból sem...
2023. júl. 12. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
91%
Ne érdekeljen, hogy miért! Tiszteletlen, bunkó módon reagált, annyira nem érdekled, hogy rendesen elköszönjön, hogy megmondja neked, hogy nem akar veled lenni! Kezeld a helyén! Hogy energiát nem ér pazarolni rá. Hidd el, kapcsolatban is ennyire tudtál volna rá számítani!
2023. júl. 13. 00:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora gyökér. Ennél csak jobb van ne aggódj :D
2023. júl. 13. 08:16
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

5#

Ez jó vicc, hogy jobb van. 😅😅

Hol????

2023. júl. 13. 08:19
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért a minimum az, hogyha bajod van a pároddal, szakítasz személyesen. Én ezt eddig minden exemtől megkaptam, úgyhogy vannak jobbak nyugi :D
2023. júl. 13. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!