Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Normális, hogy emiatt nagyon...

Normális, hogy emiatt nagyon szomorú vagyok? Elromlott a telefonom.

Figyelt kérdés
Nem vagyunk valami gazdag család, jó nem szegények mert jól élünk, de eléggé spórolnunk kell a dolgokkal. A közelmúltban (1-2 hónapja) kaptam meg a telefonomat elég sok könyörgés után. Több év garanciára. A napokban pedig elromlott úgy hogy arra már nem érvényes a gari. És teljesen ki vagyok borulva magyarul elcsesztem a telefonom és 2 évig egy szar w300i-t kell használnom. És mondhatni már depressziós vagyok. Nagyon rossz. Mit csináljak?:( Köszi előre is.
2009. szept. 20. 03:24
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Megértelek... :-[

Én sem vagyok szegény, de igyekszem minden holmimra nagyon vigyázni, épp ezért nagyon bosszant, ha valami tönkremegy vagy baleset éri a holmijaimat!

Nem is az értéke miatt, hanem mert megszeretem PONT AZT, és ugyanolyanra már nem mindig tudom pótolni.

Esetleg megjavíttatni nem lehetne?

Megérne 1-2ezer Ft-ot, és akkor mégiscsak az újat használhatnád!... :D

2009. szept. 20. 04:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

ha csak pár ezer forint,akkor megéri megjavittatni

ha nem,akkor add el,vegyél másikat az árából

amugy annyira nem szar az a w300i...van egy nokia 5300ám,de mellette megvan a Sagem MY C5-2-m,és nem dobnám ki,hiába gayi)

2009. szept. 20. 07:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt megértem, hogy egy rövid ideig szomorkodsz, de ezt be kellene fejezni, mivel úgysem tudsz változtatni rajta, ha nem lehet megjavítani, akkor ez van és kész. Nehogymár egy hülye telefon miatt legyen rossz kedved?! Az én telefonom 5 éves, és addig nem is kell új, amíg ki nem hullik alólam...:-))
2009. szept. 20. 07:26
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Te hülye kis majom, mi az,hogy SZAR w300i??? Tudod hogy ürölnék,ha ilyen telóm lenne??? Bakker...
2009. szept. 20. 08:51
 5/9 anonim ***** válasza:
81%
már nem azért de én a helyedben örülnék mint majom a farkának hogy egyáltalán van telefonom, nem pedig még ócsárolom is. amúgy meg ilyen idióta kérdést. valahogy nem tudlak sajnálni. neked tényleg ez a legnagyobb bajod?
2009. szept. 20. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
De akkor van telefonod, nem? Nem mindegy, hogy milyen? Tudsz rajta beszélni, smsezni, nem ez a lényeg? Ha emiatt depressziós vagy, akkor örülj neki, hogy nincs komolyabb baj és nagyobb probléma az életedben.
2009. szept. 20. 12:27
 7/9 A kérdező kommentje:

jhajjj aki normális választ adott annak köszönöm ^^

semmi bajom nem lenne a w300i-vel, viszont a régiben volt egy nagggggggggyon jó kamera, amivel imádtam mindent lefotózni. fényképezőgépünk meg nincs... magyarul nem tok fényképezni semmivel ( pedig imádtam ..:( )

2009. szept. 20. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Ha 12-14, akkor belefér a világfájdalom és a világvége ilyen miatt, majd kinövöd:)
2009. szept. 20. 15:03
 9/9 anonim válasza:
És ha neki ez a legfőbb gondja,akkor mi van?Ha valakit idegesít hogy ő ide írta a panaszát,akkor nem kell olvasni,főleg nem válaszolni rá.Az ő baja,nem azoké,akik nem tudnak normálisan válaszolni egy normális kérdésre!Tiszt.a kivételnek.A telón ne huzd fel magad
2010. nov. 1. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!