Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfi ekkora csicska?
Ismerkedek egy férfival aki kicsit fiatalabb nálam.
Ő 24 ,én nemsokára 30 leszek.
Eddig nagyon kedves volt ,egész jól alakult a dolog.
Tegnap elmentunk egy Barba, kocsmába, de igazából inkább dhy Bár. Eléggé piás állapotban voltam ,Ő kevésbé.
Egy idióta faszi beszolt nekem hogy én az ő helyen állok és menjek el onnan.
Ebből kezdődött a vita.
Ők 3an voltak. Ez a shrek kinézetű figura meg kettő fiatalabb srác.
Vissza szóltam, ő is pofazott, és az egyik fiatalabb srác jött felém hogy ő engem leüt.
A másik srác szólt neki hogy ne tegye mert " nem látja hogy nő vagyok ? "
Még egy darabig ment a vita, anyázás meg minden.
Engem sem kell félteni, én is elkukdtem őket a .......... oda.... :-)
A pasi akivel voltam hivatásos katona , de nem egy nagy darab gyerek. Egy szót sem szólt, hogy hagyjanak engem békén. Nem gondolom hogy félt csak valószínűleg nem akart verekedest miattam. Rosszul esett hogy nem védett meg. Ha látták volna hogy kiall mellettem , nem mondtak volna el mindennek , nem mertek volna lekvazni. Szó szerint azt mondta nekem a shrek hogy kva!!!!
A férfi párszor szólt nekem hogy menjünk haza de én sajnos eléggé be voltam rúgva és ő engem ott hagyott.
Nem tudom jelenleg hogy mit gondoljak erről az egészről ezért kérdezlek titeket.
Egy az hogy nem védett meg , egy szót sem szólt, a másik hogy látta hogy bántanak engem ,azt is látta hogy be vagyok rúgva és mégis ott hagyott egyedül.
Amikor haza ért, még írt hogy hol vagyok ,meg hogy menjek haza.
Ma nem beszéltünk.
Nem tudom hogy haragszik -e , de én egy picit haragszom rá és úgy érzem hogy cserben hagyott.
Azt hittem hogy komolyan gondolja velem , de az első kisebb problemanal egyszerűen lelep.
Én ha férfi lennék, igenis szóltam volna hogy hagyják békén azt akivel vagyok ,teljesen mindegy hogy együtt vagyunk vagy sem. Inkább kaptam volna pár fulest minthogy ott hagyjak egy nőt egyedül.
És nem azzal hagyott cserben hogy nem.vedett meg hanem hogy ott hagyott. Fogta volna meg a kezem és hozott volna haza. Ha akarom ha nem. Ez lett volna a helyes. Na de mindegy....
Mindjárt jön vacsorázni.
"És nem azzal hagyott cserben hogy nem.vedett meg hanem hogy ott hagyott. Fogta volna meg a kezem és hozott volna haza. Ha akarom ha nem."
Hogyne, aztán véletlen feljelented erőszakért, szabadság megsértéséért, és még ki tudja miért. Meg jelenetet rendezel hogy téged aztán ne rángasson, ellene hergelve az embereket hogy erőszakos bántalmazó. Akinek manapság egy kicsit is van agya, az nem megy bele ilyen játékba semmilyen nővel. Meg amúgy sem.
#metoo
Neked is igazad van lehetett volna máshogy kezelni.
Shrek és ha aranyeres az miért baj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!