Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy férfi ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy férfi ekkora csicska?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfival aki kicsit fiatalabb nálam.

Ő 24 ,én nemsokára 30 leszek.

Eddig nagyon kedves volt ,egész jól alakult a dolog.

Tegnap elmentunk egy Barba, kocsmába, de igazából inkább dhy Bár. Eléggé piás állapotban voltam ,Ő kevésbé.

Egy idióta faszi beszolt nekem hogy én az ő helyen állok és menjek el onnan.

Ebből kezdődött a vita.

Ők 3an voltak. Ez a shrek kinézetű figura meg kettő fiatalabb srác.

Vissza szóltam, ő is pofazott, és az egyik fiatalabb srác jött felém hogy ő engem leüt.

A másik srác szólt neki hogy ne tegye mert " nem látja hogy nő vagyok ? "

Még egy darabig ment a vita, anyázás meg minden.

Engem sem kell félteni, én is elkukdtem őket a .......... oda.... :-)

A pasi akivel voltam hivatásos katona , de nem egy nagy darab gyerek. Egy szót sem szólt, hogy hagyjanak engem békén. Nem gondolom hogy félt csak valószínűleg nem akart verekedest miattam. Rosszul esett hogy nem védett meg. Ha látták volna hogy kiall mellettem , nem mondtak volna el mindennek , nem mertek volna lekvazni. Szó szerint azt mondta nekem a shrek hogy kva!!!!

A férfi párszor szólt nekem hogy menjünk haza de én sajnos eléggé be voltam rúgva és ő engem ott hagyott.

Nem tudom jelenleg hogy mit gondoljak erről az egészről ezért kérdezlek titeket.

Egy az hogy nem védett meg , egy szót sem szólt, a másik hogy látta hogy bántanak engem ,azt is látta hogy be vagyok rúgva és mégis ott hagyott egyedül.

Amikor haza ért, még írt hogy hol vagyok ,meg hogy menjek haza.

Ma nem beszéltünk.

Nem tudom hogy haragszik -e , de én egy picit haragszom rá és úgy érzem hogy cserben hagyott.

Azt hittem hogy komolyan gondolja velem , de az első kisebb problemanal egyszerűen lelep.

Én ha férfi lennék, igenis szóltam volna hogy hagyják békén azt akivel vagyok ,teljesen mindegy hogy együtt vagyunk vagy sem. Inkább kaptam volna pár fulest minthogy ott hagyjak egy nőt egyedül.

dec. 7. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
93%
Randin berúgni? Nőként mondom, hogy ez iszonyat a gáz! Neked kellene elnézést kérni a sráctól, de te helyette inkább lecsicskázod. Ő a fiatalabb és sokkal több esze van már most nálad. Küldd el neki ezt a kérdést, biztos díjazni fogja, hogy ezek után még ő a csicska.
dec. 7. 13:16
 32/71 anonim ***** válasza:
89%

Azt gondolom,végtelenül primitív módon viselkedtél, ugyanis valószínűleg úgy àltalàban az vagy.

Egy hivatásos katona azért àltalàban elég komoly ahhoz, hogy inkább értelmiségi,szolidabb nőkkel randizzon,nem holmi közönséges kocsmatöltelékekkel.

dec. 7. 13:30
 33/71 anonim ***** válasza:
9%
Nem olvastam el de a korából látható hogy nem férfi. Kisfiú
dec. 7. 13:43
 34/71 A kérdező kommentje:
Az előbb már setaltunk ,este együtt eszunk úgyhogy úgy nez ki nem hagy el. :-)
dec. 7. 13:59
 35/71 anonim ***** válasza:
75%
Azért még ne örülj korán! Biztos fogtok még bulizni menni, vagy az utcán is adódhat bármiféle helyzet, amiből újra konfliktust eszkalálsz. Vagy igazából szó szerint bárhol máshol ugyanígy.
dec. 7. 14:03
 36/71 anonim ***** válasza:
75%
34: hát igen, akkor neki a primitív piás nők az esetei... vagy épp ötülj annak, hogy elég jól nézel ki / 6 éve nem látott nőt :D.
dec. 7. 14:06
 37/71 anonim ***** válasza:
82%

"úgy nez ki nem hagy el"

Ha csicskának tartod, miért akarsz vele lenni?

dec. 7. 15:38
 38/71 A kérdező kommentje:
37, mert nyilván így utólag belatom hogy nem viselkedtem megfelelően és habár úgy érzem hogy cserben hagyott, mégis csak kedvelem..
dec. 7. 16:14
 39/71 anonim ***** válasza:
100%
Egy részeg udvariatlan tapló modortalan nőt senki nem fog megvédeni. A legnagyobb harcosok sem.
dec. 7. 16:35
 40/71 anonim ***** válasza:
100%
Miben hagyott cserben? Mert nem állt bele egy hülyeségbe? Vagy amikor szólt, hogy menjetek el onnan? Ő menni akart, te meg nem, balhézni nem akart, így távozott inkább nélküled. Ha meg erőszakkal elvitt volna onnan, akkor meg most az lenne a bajod.
dec. 7. 16:38
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!