Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet egy férfi ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy férfi ekkora csicska?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy férfival aki kicsit fiatalabb nálam.

Ő 24 ,én nemsokára 30 leszek.

Eddig nagyon kedves volt ,egész jól alakult a dolog.

Tegnap elmentunk egy Barba, kocsmába, de igazából inkább dhy Bár. Eléggé piás állapotban voltam ,Ő kevésbé.

Egy idióta faszi beszolt nekem hogy én az ő helyen állok és menjek el onnan.

Ebből kezdődött a vita.

Ők 3an voltak. Ez a shrek kinézetű figura meg kettő fiatalabb srác.

Vissza szóltam, ő is pofazott, és az egyik fiatalabb srác jött felém hogy ő engem leüt.

A másik srác szólt neki hogy ne tegye mert " nem látja hogy nő vagyok ? "

Még egy darabig ment a vita, anyázás meg minden.

Engem sem kell félteni, én is elkukdtem őket a .......... oda.... :-)

A pasi akivel voltam hivatásos katona , de nem egy nagy darab gyerek. Egy szót sem szólt, hogy hagyjanak engem békén. Nem gondolom hogy félt csak valószínűleg nem akart verekedest miattam. Rosszul esett hogy nem védett meg. Ha látták volna hogy kiall mellettem , nem mondtak volna el mindennek , nem mertek volna lekvazni. Szó szerint azt mondta nekem a shrek hogy kva!!!!

A férfi párszor szólt nekem hogy menjünk haza de én sajnos eléggé be voltam rúgva és ő engem ott hagyott.

Nem tudom jelenleg hogy mit gondoljak erről az egészről ezért kérdezlek titeket.

Egy az hogy nem védett meg , egy szót sem szólt, a másik hogy látta hogy bántanak engem ,azt is látta hogy be vagyok rúgva és mégis ott hagyott egyedül.

Amikor haza ért, még írt hogy hol vagyok ,meg hogy menjek haza.

Ma nem beszéltünk.

Nem tudom hogy haragszik -e , de én egy picit haragszom rá és úgy érzem hogy cserben hagyott.

Azt hittem hogy komolyan gondolja velem , de az első kisebb problemanal egyszerűen lelep.

Én ha férfi lennék, igenis szóltam volna hogy hagyják békén azt akivel vagyok ,teljesen mindegy hogy együtt vagyunk vagy sem. Inkább kaptam volna pár fulest minthogy ott hagyjak egy nőt egyedül.

dec. 7. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
96%
Magadnak köszönheted a helyzetet. A srác ki akart hozni téged a situból, de te nem hagytad. Nem ő a hibás. Nem csodálnám, ha ezek után nem kérne belőled.
dec. 7. 11:07
 2/71 anonim ***** válasza:
82%

Én már akkor otthagytalak volna, mikor megláttam volna hogy piás vagy és kötekedsz másokkal.

"Inkább kaptam volna pár fulest minthogy "

Én meg nem kockáztatom a testi épségemet másért, aki nem a párom. pár fülest max akkor vállalnék be, ha a feleségemet akarják megverni, vagy a nőt aki a feleségem lesz de már több éve együtt vagyok vele.

Akkor se mindenáron. Inkább jó fejnek kellett volna lenni és meghívni őket egy sörre, dumálni velük, nem támadni egyből meg kikérni magadnak.

dec. 7. 11:13
 3/71 anonim ***** válasza:
87%

Azért nem várhatod el tőle, hogy egyedül neki essen háromnak... Valószínűleg ő húzta volna a rövidebbet, ráadásul egy piás nő miatt.

Ez az egyik. Te idősebb vagy nála, de értetlenül viselkedtél.

Elég gáz, hogy harminc évesen részegre iszod magad egy randin, gondolom neki is meg van rólad a véleménye.

És három: nyilvánosan jelenetet rendeztél, ezzel nemcsak magadat, de őt is kellemetlen helyzetbe hoztad.

Remélem letiltott már téged a pcsába!

dec. 7. 11:14
 4/71 anonim ***** válasza:
95%
Nem vagy a barátnője és te csináltad a fesztivált, én se törődnék veled. Nem csicska hanem van esze nem úgy mint neked. Majd pont miattad kerülne kórházba, vagy rendőrségre. Hol érsz te annyit? Én is remélem kioffol örökre.
dec. 7. 11:14
 5/71 anonim ***** válasza:
89%

"Engem sem kell félteni, én is elkukdtem őket a .......... oda.... :-)"

Akkor miért nem verekedtél velük Piáska? Hányinger vagy.

dec. 7. 11:17
 6/71 anonim ***** válasza:
100%

Aha persze pár fülest. Ha férfi lettél volna, akkor életedben először megtapasztalod, milyen az amikor 1v3ba keveredsz (mások idiótasága miatt, őt védve), aztán a sz*rt is kiütik belőled, még a földön is rúgnak akár maradandóan megnyomorítva, a többség meg maximum néz, szörnyülködik, nevetgél, esetleg előkapja a telóját, de nem azért hogy segítséget hívjon, hanem hogy kamerázzon. Vagy akár még idegállapotba a kést is belédvágják, ha mégis te verekszel jobban. Kap majd érte másfél évet, ha mondjuk belehalsz, de lehet abból se lesz semmi mert az igazságszolgáltatásunknál már csak a börtön férőhelyek száma teljesít jobban.

Aztán azt se feledjük, hogy bármi lesz a végkimenetel, ebből a verekedőknek kellemetlensége támadhat jogilag is. Hiába a sok néző ha senki nem mer tanúskodni mert mondjuk ismertebb emberek, és akkor 1v3ban fogják azt vallani hogy te támadtad meg őket és te provokáltad őket, téged fog a bíróság megrángatni. Még a kamerafelvétel is eltűnhet. Üdv orbánisztánban, nem véletlen hogy manapság egyre kevesebben állnak bele balhéba, mert sokszor a megtámadott vagy védekező felet ítélik végül el.

Ja meg azt se feledjük hogy olyanra is volt már példa, hogy a nő meg lett mentve, de mondjuk látta ahogy a férfi verekszik érte és úgy beijedt hogy inkább szakított vagy ghostingolt. Holott őt védte meg! Hát nagyon megérte.

Ezen kívül megnéztem volna azt a beléd kötött dolgot is, mert én nőtől hallottam már olyat hogy valamit kötekedésnek állított be, aztán utólag kiderült csak egy szimpla figyelmeztetés, esetleg udvarias kérés volt. Azt is írtad teljesen szét voltál csúszva a piától meg hogy kiosztottad őket, és kifejezetten tudom milyen amikor egy nő lealjasodva kötekszik, a saját sérthetetlensége tudatában, mert őt jó esetben nem fogják érte megtámadni. De hogy másnak ilyenkor problémát okoz, na olyat pont láttam már.

Ez is beszédes hogy a partnered végül ott hagyott. Gondolom annyira vállalhatatlanra ittad magad (és ezt látta már akkor is, amikor nem védett meg korábban), hogy ezt látta a legkisebb rossznak. De még az is lehet őt oltogattad részegen az est hátralévő részében, ki tudja.

Az itteni gyk-s storyk néha nagyon egyoldalúak. Szóval én meghallgatnám őt is, könnyen lehet ezt igazolná amiket itt fejtegettem.

dec. 7. 11:19
 7/71 anonim ***** válasza:
100%

"A pasi akivel voltam hivatásos katona , de nem egy nagy darab gyerek"

Minket anno kiskopaszkent kiokitottak, hogy a katonai birosag nem olyan, mint a civil, mert a katonakra nem a civil BTK vonatkozik. Egy pofozkodasert siman kiosztanak 8-10 evet. Ha pedig fegyvert fogunk civilre, automatice eletfogyt. Csaxolok.....

40F truecel

dec. 7. 11:26
 8/71 A kérdező kommentje:

En őt egyszóval sem bántottam.

És nyilván ha lekvaznak meg elmondanak mindennek akkor én sem hagyom magam.

A shrek a végén még a nadrágot is lehuzta, és azt mondta hogy nyaljam ki a seggét.

En meg láttam hogy tiszta krém a segge között úgyhogy kiabáltam hogy legalább az aranyered kezeled te csúf shrek.

És igen, esküszöm hogy ő kezdte

Csak azért mert az ő " helyen "álltam. És oke ,lehet hogy nem kellett volna megvedeni engem ,de annyit azért mondhatott volna hogy " légyszíves hagyjatok békén. Be van rúgva " vagy valami ilyesmit. De ő inkább csak hallgatott. Az meg hogy látta hogy bántanak és elment ... inkább fogta volna meg a kezem és vitt volna haza. Bármi történhetett volna velem.

dec. 7. 11:30
 9/71 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez egyre gázabb. Nem csodálom, hogy nem kér többet belőled. Tanulj az esetből.
dec. 7. 11:33
 10/71 anonim ***** válasza:
92%
De ki vagy te neki? Senkije! Lejárattad magad és őt is! Ha az az helye akkor tovább állsz és nem neki állsz beszólogatni. Jól tették, hogy kioktattak és a randipartnered otthagyott.
dec. 7. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!