Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hívjam el a kolléganőmet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívjam el a kolléganőmet találkozóra? Élőben, vagy messengeren?

Figyelt kérdés
Szeretném elhívni a kolléganőmet egy munkán kívüli találkozóra. De nem tudom, hogy érdemesebb, vagy hogy mit mondjak vagy írjak neki. Vannak olyan nők, akiknél alapból kizárt, hogy kollégával kezdjen el jobban ismerkedni, viszont úgy gondolom egy kérdést megér. Csak nem tudom, hogy messengeren írjak rá, vagy élőben kérdezzem meg. Azt se tudom mikor leszünk legközelebb egyszerre a melóhelyen. Ha messengeren írok neki, akkor benne van, hogy megnézi, de nem válaszol, vagy csak lehúzza az értesítést, hogy megnézze, de akkor nekem nem jelzi, hogy elolvasta. Aztán ilyenkor meg lehet csak várnám fölöslegesen, hogy mikor ír vissza, vagy válaszol-e egyáltalán, és ha igen, akkor eljön-e vagy lepattint. Ha pedig élőben kérdezem meg, az legalább annyiból előnyös, hogy ott látom egyből a reakcióját és a válaszát. De ha meg ott elutasító lenne, akkor meg el lenne cseszve az egész napom, de lehet neki is :D szóval szerintetek hogyan lenne érdemesebb, és mit kéne neki mondani, hogy pozitívan süljön el a dolog?
dec. 6. 22:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Sok a változó tényleg a messengerben. Szerintem légy tökös és laza, próbáld meg személyesen. A helyedben én valami nem nyilvánvaló randiprogramot dobnék fel, hanem valami rövidebb, szórakoztató programlehetőséget. Nem tudom, mit szerettek, mi van a közelben, de csak a példa kedvéért nem vacsizni vagy moziba hívnám, hanem pl a közeli vásárba kipróbálni egy különlegesebb forralt bort, vagy ilyesmit.
dec. 6. 22:50
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen.
dec. 6. 23:19
 3/26 anonim ***** válasza:

Nincs garancia semmire. Talán egy üzenet annyiból lehet indokoltabb, hogy akkor pl. ráírhatsz azzal az ürüggyel, hogy "Szia! Régen találkoztunk. Nem jársz mostanában a városban? Beülhetnénk valahova, ha van kedved." - Mondjuk ezt át lehet fogalmazni ilyen karácsonyi vásáros, forralt boros alkalomra is, ha van felétek olyan, vagy valami hasonló, szezonális alkalomra.

Személyes találkozás alkalmával történő invitálás esetén a "régen találkoztunk" talán annyira nem aktuális... :)

Bárhogy is teszel, csak akkor tedd, ha nem baj egy esetleges visszautasítás, és az ezt követő esetleges teljes elzárkózás, letiltás stb. a nő részéről.

dec. 6. 23:22
 4/26 anonim ***** válasza:
Messengeren. Van ideje átgondolni mit és hogyan válaszoljon. Élőben csak lerohannád. Meglepetésében nem biztos, hogy úgy fejezné ki magát, ahogy szeretné, a meglepetéstől nem mindenki tud hirtelenjében jól fogalmazni vagy reagálni. Azonkívül lehet stresszes valami miatt, Ami szintén kihathat a reakciójára élőben, vagy csak fáradt, és utólag már bánná, hogy nem helyesen viselkedett, pl. miért mosolygott zavartan, miért nem ezt vagy azt mondta. Jobb az ilyet online intézni.
dec. 7. 00:11
 5/26 anonim ***** válasza:
75%

Magamból kiindulva ma is stresszeltem valami hülyeség miatt, hogy nehogy rájöjjön a főnök, hogy valamit elnéztem, amit aztán kijavítottam mondjuk. Ha valaki ilyesmivel jönne a munkahelyen, hogy találkozó meg randi, na, ha addig nem stresszeltem, akkor egy ilyen után biztos, hogy nem tudnék rendesen a munkára koncentrálni, elvonná a figyelmemet az eset. Munkahelyen nyugiban kell, hogy legyen az ember, hogy a munkájára figyelhessen.

Egyes kollégák jönnek a hülyeségeikkel, férfiak, nők beszélnek magukról, a családjukról ami ki a fszt érdekel... az is annyira el tudja vonni a figyelmemet, hogy utána van, hogy az alapos munkavégzés rovására megy.

dec. 7. 00:21
 6/26 anonim ***** válasza:

Mindenképp személyesen, de én nem tudom ezt a helyzetet támogatni, én már megégettem magam ezekben.

Szóval inkább azt mondanám, hogy előbb keresd a társaságát, kapj visszajelzést rá, hogy pozitívan vesz téged, élvezi a kis munkahelyi csevejeket veled. És akkor kéne úgy alakítani, hogy organikusan alakuljon egy meghívás.

Pl beszélgettek, szóbakerül a mittomén cukrászda, és ja, milyen régen voltál ott, lenne-e kedve veled elmenni. Vagy most a karácsonyi vásár, vagy tényleg akármi.. Ilyesmikre gondolok.

Én már csak ilyet csinálnék.

Messengeren semmiképp se, de az lehetne, hogy messengeren írod, hogy felhívnád talán, és hívásban is lehetne beszélni és elhívni. Írást én szintén saját tapasztalataim miatt nem javaslom, és nem is alkalmazom soha többet.

dec. 7. 00:52
 7/26 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem.jó munkahelyen csevegni, mert rögtön megindul a pletyka, ha azt látják, hogy mindig együtt vannak. Van akit ez nem zavar, de sokakat igen.
dec. 7. 01:51
 8/26 A kérdező kommentje:
Na itt aztán jött minden. Beszéljünk többet munkahelyen, ne beszéljünk munkahelyen, élőben hívjam el, messengeren hívjam el.. :D kösz a tippeket, de mindenki mást ír 😆😆
dec. 7. 01:58
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy a pasija mit szólna, ha elhívnád randira!
dec. 7. 07:19
 10/26 anonim ***** válasza:
100%

Először azt akartam írni, hogy személyesen, mert akkor legalább látod a reakcióját.

De üzenetbe meg van ideje átgondolni, megemésztenie, jól lereagálnia.

Mindenképpen vezesd fel a témát, hogy élvezed a társaságát, vonzónak találod ezért...

dec. 7. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!