Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szedjem fel a 36 éves kolléganőmet?
Figyelt kérdés
24 éves pasi vagyok.szept. 21. 14:47
1/8 anonim válasza:
Mit szeretnél tőle? Szex? Egyedülálló?
3/8 anonim válasza:
Igen részletes kérdést írtál ki. Ez olyan, mint amikor megkérdezi az autószerelő a telefonban, hogy milyen autóról van szó, és azt mondja a tulaj, hogy “piros”…
4/8 A kérdező kommentje:
Igen egyedülálló. Nagyon közel állunk egymáshoz.
Kapcsolatot szeretnék.
szept. 21. 20:54
5/8 anonim válasza:
Akkor hívd el egy ebédre vagy vacsorára pl. :)
6/8 anonim válasza:
Eloszor kavera hivnam. Ha irodaban dolgoztok puhatolozd ki mikor es hogy szereti a kavejat es csinalj neki, vigyel sutit stb
7/8 anonim válasza:
Masszírozd meg a nyakát, vállát, majd húzd félre a haját, puszild meg a nyakát és menj feljebb, jönni fog magától...
8/8 anonim válasza:
Én majdnem annyi idős nő vagyok. Ha vannak jelek (sokszor néz hosszan a szemedbe, végigmér, mosolyog rád, gyakran ér hozzád ,,véletlenül"), akkor van remény.
Hívd el kávézni, de ne a munkahelyi büfébe, hanem olyan kávézóba, ahol nyugodtan tudtok kettesben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!