Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek 24 évesen van esélyem egy 36 éves csajnál?
Ember !!! beszélgess vele és majd kiderül.
De ha úgy méssz oda hogy akkor dugni akarsz, elhajt a halál fütyijére.
2#
36 éves nem csaj,hanem nő.Tudják mit akarnak,és nem szégyenllősek.
Elég baltazárnak kell lenni,hogy ne vedd észre a szándékait.Amúgy meg kötve hinném,hogy nagyon kellene figyelned.Ha akar,úgyis elkap,mert nem fog lacafacázni.Nem egy kezdőcsirkével találkozol,azt elhiheted!
Lehet a kutyádtól akar valamit... 😅
Viccet félretéve, nekem 25 évesen volt 35 éves barátnőm, és azért ő már érettebb olyan szempontból is, hogy egyértelműen jelzi ha valamit akar, nem csak az agyadat húzza mint a huszonévesek. Hidd el, ha akar tőled valamit, azt egyértelműen észre fogod venni. ;)
Ezt a 36 éves és nincs palija akkor valami gáz van vele sztorit annyira bírom :D Képzeld én is majdnem ennyi idős vagyok, és miután úgy átkúrt a palánkon az előző palim (évekkel ezelőtt), hogy pszichiáter segítségével tudtam évek alatt összeszedni és megtanulni egyedül is jól érezni magam, hogy most végre élvezem is, hogy egyedül vagyok... Velem van a nagy gáz vagy azzal a f.szszopóval aki úgy gondolta vicces lesz nekem hazahordani a trippert miközben eljátssza a tökéletes vőlegényt éveken át? :D
Ennyi erővel azokkal a palikkal és rohadt nagy gond van, akik 35 évesen egyedül vannak. Vagy jaaaa, ők ráérnek, akkor semmi vész? Értem, bocsánat!
Kérdésre válaszolva: szerintem ne menj neki nagy elvárásokkal a programnak, de bármi lehet, azzal egyetértek, hogy ha csak a kutyákról szólna a dolog, az szabadtéren inkább megoldható lenne... Ahogy a 4-es írta, ésszel nyomd, mert ha kiszagolja, hogy még csak megkínálna egy pohár vízzel, te meg eljátszod a Naked man-t, na akkor tuti repülsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!