Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek 24 évesen van esélyem egy 36 éves csajnál?
Drága 10-es gyönyörűen előadtad a mártírt! Aki nem hallott még OK-OKOZATI összefüggésről az lehet be is nyeli. Elég a stílusodat olvasni ahogy írtál, ez alapján valószínűleg egy elviselhetetlen hárpia lehettél a kapcsolatodban, ami miatt a párod más felé kacsintgatott - lehet a szexuális életetekben is lehetett némi zűr (vagy mennyiségi és/vagy minőségi szinten).
A pszichiátert meg szerintem pereld be, mert úgy látom nem sikerült hatékony munkát végeznie!
12, tudod, van amikor az ember szimplán csak kifogja a szararcot. Nálam ez volt. Az én hibám is bizonyára, mert korábban voltak olyan kapcsolataim, ahol sokkal megbízhatóbb és utólag visszagondolva jobb választások lettek volna az adott férfiak - de én kifaroltam a kapcsolatból ilyen vagy olyan okok miatt (azért a félrekúrást hanyagoltam, szóval nem mondhatnám, hogy karma is a bitch, és megkaptam a magam érte).
Más felé kacsingatás és éveke át totál hülyének nézés és a legyet is a röptiben között szerintem van különbség. De te biztos jobban tudod :)
Természetesen volt ok-okozat, mindig van, ebben igazad van.
Az meg, hogy ki selejt, és ki nem... szerintem meg aki - és rengeten vannak, még mielőtt belekötnél - egy szar párkapcsolatban tengeti a napjait, az defektesebb mint én, valószínűleg jobban is utálja magát nálam ;)
Nem vagyok mártír, bocsáss meg, hogy egy paraszt állításra esetleg hevesebben reagáltam, ami nálad kiverte a biztosítékot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!