Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan emberrel összejönnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan emberrel összejönnél aki ismerkedés alatt nyíltan bevallja, hogy szeretőt tartott az előző kapcsolatában?

Figyelt kérdés

Férje/felesége volt neki de elválltak/válófélben vannak. Neked ismerkedés alatt megmondja, hogy nem volt rendben 1-2 dolog a kapcsolatban és akkor elkezdett összejárni egy munkatársával. Elkezdtek egymás iránt érezni de ez miatt abbamaradt a dolog.

Jól sejtem, hogy ilyen esetben fölösleges elkezdeni kapcsolatot kiépíteni az adott személlyel mert bármikor felbukkanhat újból ez a szerető aztán vagy otthagy miatta vagy a hátad mögött folytatják amit eddig is csináltak?

dec. 5. 17:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%

Ennél nagyobb redlfag nem is lehetne. 24 év fölött már amúgysem hiszek a mesékben hogy majd “értem megváltozik”. NEM FOG jó ha ezt leszögezzük.

Dícséretes hogy a foltos múltját legalább felvállalja.

dec. 5. 17:35
 2/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem semmilyen esetben. Amúgy itt nemcsak erről a szeretőről van szó mert mással is ugyanúgy hűtlenkedni fog a hátad mögött. Kutyából nem lesz szalonna!
dec. 5. 17:46
 3/17 anonim ***** válasza:
0%

Igen, ha nagyon jól néz ki.

Azt nézem, hogy egy csaj mennyire szexi.

Az, hogy az előző pasiját hogy szarvazta fel, egyáltalán nem érdekel, még röhögök is rajta egy jót

dec. 5. 18:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. És ha téged is megcsal, akkor azt fogja mondani, hogy hiszen tudtad, hogy ilyen vagyok, elmondtam a legelején.
dec. 5. 18:40
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy jönnék. Instant lábon lövés lenne.
dec. 5. 19:32
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Ugyanezen a véleményen vagyok én is. :D

Ja és nem, nem néz ki jól…. Azt hinné az ember ez a “kategória” nem tesz ilyet mert örül, ha kap egy normális kinézetűt (ami le is rí az arcáról, hogy azta…), de mégis itt is simán benne van a pakliban.

Próbálkozok már elkeseredettségemben szebbnél-csúnyábbnál de kb. ugyanaz a helyet mind a kettőnél.

Ugyan úgy csal mindenki mindenkit, ha nincs rendben valami. Szóval inkább már feladom…

Csak kíváncsiságból írtam ki ezt a kérdést is.

dec. 5. 19:38
 7/17 anonim ***** válasza:
Egyébként naaa tuti le leszek pontozva, deee nem vettem még észre logikai kapcsolatot a külső és a hűségesség között. Inkább beállítottság kérése. :)
dec. 5. 19:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző kapcsolataiban bánt a partnereivel, úgy fog veled is bánni.
dec. 5. 19:59
 9/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem!! Volt egy haverom…mindegyik nőjét csalta. Közben úgy volt, hogy összejövünk, mellettem is kavart lányokkal. Megmondtam, hogy felejtős…azóta lett menyasszonya őt is szétcsalta.

Kutyából nem lesz szalonna.

dec. 5. 22:21
 10/17 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
85%
Az exemnek voltak szexkapcsolatai, és az egyikben ő volt a szeretője egy házas hapsinak, akit orrba-szájba dicsérgetett nekem, hogy a világ legjobb, legrendesebb, legkedvesebb férfija. Úgy gondoltam, nálam majd ilyesmi nem fog előfordulni, hogy egy harmadik partner képbe kerül, hát ráhibáztam. Erős gyanúm volt rá, hogy visszajárt ehhez a férfihoz mellettem. Persze mindent letagadott, de a tettei, a viselkedése nyomós okot adott rá, hogy joggal feltételezzek róla megcsalást. Szakítottam vele. Inkább egyedül, mint kétségek és hazugságok között élni...
dec. 6. 07:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!