Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin kézfogàs bemutatkozáskor?
Nem túl kimèrt viselkedés ez?
A puszi túl baráti lenne szerintem
Èn vagyok a nő
20.
Hát... az az ironikus, hogy a McDonaldsban néha brutálisabb szarszag van, mint akármelyik istállóban. Főleg a régebbi "kétezres évek elején" épült egységükben. Jellegzetes, ahogy a szar szaga keveredik az olaj meg a tisztítószer (hipó) bűzével, egy brutálisan undorító elegyet létrehozva.
Ha még sosem találkoztatok élőben, akkor szerintem teljesen jó, sőt alapvető a kézfogás bemutatkozáskor. Nekem a puszi már az a szint, ha minimum haverok vagyunk, de inkább közelebbi barátok vagyok.
Egyébként, ahogy neked kényelmes. Ha te vagy a nő, akkor etikett szerint amúgy is te nyújtod előbb a kezed.
Nem tudom, merre jársz Mc donaldsba. Én még nem találkoztam szarszaggal. Sem náluk, sem más étteremben.
Neked ez a ló, illetve szar-dolog beakadt valamiért?
23.
Bármelyik random McDonalds büdös. Persze lehet, hogy az ott készült "remek" ételeknek van ilyen szaga. Ehetetlen, műanyag vackok.
Jaj már, tökmindegy. Én 20 évesen is kezet fogtam, nem ezt jegyezték meg először. Akivel volt kémia és kapocs, le se merem írni mikről beszélgettünk első randin.
Nincs általános recept és ne gondold már túl pls
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!