Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin kézfogàs bemutatko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin kézfogàs bemutatkozáskor?

Figyelt kérdés

Nem túl kimèrt viselkedés ez?

A puszi túl baráti lenne szerintem

Èn vagyok a nő

dec. 4. 21:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%
Én mondjuk eléggé "ölelkezős" " pusziszkodós" típus vagyok, szóval nekem nagyon idegen lenne, ha valaki a kezét nyújtaná bemutatkozáskor. Nekem ez olyan "állásinterjús".
dec. 4. 23:02
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, én mindig kézfogással mutatkoztam be az első találkozás alkalmával, másképp nekem baromi furcsa lenne/lett volna. Én alapvetően nem szeretek másokat ölelgetni, nagyon kevés kivétellel, de idegent egyáltalán nem, akivel előtte csak írásban beszéltünk, pláne nem pusziszkodni, fuh, az olyan köszönést egyenesen rühellem. :D Családtagokkal se szoktam pusziszkodni, de ölelkezni se mondjuk.
dec. 4. 23:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

En simán kezet fogok mert tudom hogy a pasik a haverokkal is kezet fognak pacsiznak, náluk ez olyan hétköznapi szokásos. Igy nálam sem egy hivatali gesztus.

Puszit kizárt hogy adnék.

dec. 5. 05:15
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Interneten megismert pasival mi is kézfogással kezdtük. Nincs ebben semmi rossz. Sőt még jobb is mint egyből puszi, egy olyannak akit még sose láttál.

De emberfüggő

dec. 5. 07:14
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Kézfogás.

Nem puszilgatok idegeneket. Ill. egy kisvárosban élek, egyből meglátna valaki és rögtön menne a pusmus.

dec. 5. 08:17
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Kezet nyújtottam a férjemnek, mikor netes ismeretségből létrejött az első találkánk. Szia, xy vagyok. Bemutatkoztunk. Így szoktak amúgy idegenek bemutatkozni, semmi túlzás nincs ebben.
dec. 5. 10:09
 17/27 anonim ***** válasza:
26%
Ez akkor jó, ha a tenyeredbe rejtettél ilyen jokeres tréfát, hogy kicsit megrázza a kezét a fogás közben. Rögtön mutatod is, hogy vicces vagy és szórakoztató is. Utána jöhet a "húzd meg az ujjam" klasszikus
dec. 5. 12:03
 18/27 anonim ***** válasza:
A te szinteden lehet férfiak és nők húzgálják egymás ujját, hogy utána a vendéglőben egy jót pukizzanak is, rögtön bemutatkozás után. Felénk nem szokás.
dec. 5. 12:46
 19/27 anonim ***** válasza:
19%

18.

Itten a vendéglő ilyen:

A mini kürtős kalácsokat némi feltéttel jó sokért árusító vendéglátó egység is szépen hozza a vidéki istálló mellé épített Michelin csillagos éttermek hangulatát. A valóban ízlésesen feldíszített, ízletes kis kalácska darabokat úgy falatozhatja a vendég, hogy közben lovak ürítenek közvetlenül mellette. Nincs ezzel amúgy semmi baj, hiszen egy állatok számára (is) készített kertben vagyunk, de azért kicsit morbid az összkép, mikor egyik szemünkkel egy valóban esztétikus kis süteménnyel szemezgetünk - ha szerencsések vagyunk és a covid következtében elment a szaglásunk, akkor egy szavunk sem lehet -, miközben Ráró éppen odaszarik mellénk egy kiadósat és ha szerencsések vagyunk, megtapasztalhatjuk a lovakra jellemző vizeletürítés mennyiségét is.

dec. 5. 13:12
 20/27 anonim ***** válasza:
Csábító, de mi először a Bécsi úti Mekiben találkoztunk. Se lovak nem voltak, se fingás.
dec. 5. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!