Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin kézfogàs bemutatkozáskor?
Nem túl kimèrt viselkedés ez?
A puszi túl baráti lenne szerintem
Èn vagyok a nő
En simán kezet fogok mert tudom hogy a pasik a haverokkal is kezet fognak pacsiznak, náluk ez olyan hétköznapi szokásos. Igy nálam sem egy hivatali gesztus.
Puszit kizárt hogy adnék.
Interneten megismert pasival mi is kézfogással kezdtük. Nincs ebben semmi rossz. Sőt még jobb is mint egyből puszi, egy olyannak akit még sose láttál.
De emberfüggő
Kézfogás.
Nem puszilgatok idegeneket. Ill. egy kisvárosban élek, egyből meglátna valaki és rögtön menne a pusmus.
18.
Itten a vendéglő ilyen:
A mini kürtős kalácsokat némi feltéttel jó sokért árusító vendéglátó egység is szépen hozza a vidéki istálló mellé épített Michelin csillagos éttermek hangulatát. A valóban ízlésesen feldíszített, ízletes kis kalácska darabokat úgy falatozhatja a vendég, hogy közben lovak ürítenek közvetlenül mellette. Nincs ezzel amúgy semmi baj, hiszen egy állatok számára (is) készített kertben vagyunk, de azért kicsit morbid az összkép, mikor egyik szemünkkel egy valóban esztétikus kis süteménnyel szemezgetünk - ha szerencsések vagyunk és a covid következtében elment a szaglásunk, akkor egy szavunk sem lehet -, miközben Ráró éppen odaszarik mellénk egy kiadósat és ha szerencsések vagyunk, megtapasztalhatjuk a lovakra jellemző vizeletürítés mennyiségét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!