Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire számit a lány haja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számit a lány haja?

Figyelt kérdés

Világ életemben hosszú hullámos szőke hajam volt, viszont hirtelen felindulásból levágattam állig érőre. Következő alkalommal másik képet mutattam a fodrásznak és hát nem lett a legjobb a hajam.. kb 3-4 hónap mire olyan lesz, mint előtte volt (ami tetszik)

Szerintetek ismerkedésnél mennyire számit az ember haja? Ha eltűzöm csattal nem olyan rossz, de ha nincs valami a fejemen akkor kellemetlenül érzem magamat és a maradék önbizalmam is elmegy. Számít ez nektek fiúk vagy annyira nem fontos?

tegnap 21:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon rövid, sötét hajam van, minden pasinak tetszett.
ma 07:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Fiúk szerintem marhára nem értenek a divathoz és a frizkód se érdekli, sokkal jobban izgatja, hogy mi van a melltartódban meg a bugyidban 😅

36/N

ma 08:30
 13/17 anonim ***** válasza:
Miért vágtad le? :/
ma 08:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez egyszerű!

Ha valaki így ismer meg, így lát meg először téged rövid hajjal akár élőben akár neten, annak ha így nem tetszel nem fog se írni se kezdeményezni.

Akinek kellesz röviden az úgy is fog.

ma 09:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Számít, nem mindenkinek tetszik a hullámos haj vagy a rővid haj.
ma 10:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Ált. ha nagyon nem áll jól az adott nőnek az a frizura, akkor azért jóval kisebb lesz a merítés. De ha csak ilyen "hát, én magamról tudom, hogy lehetne jobb is" kategória, azért messze nem olyan rossz a helyzet. A legtöbb férfi nem annyira hajb..i, hogy ha alapvetően tetszik nekik az arcod, a tested és a kisugárzásod, akkor emiatt ne próbálkozzon, ha alapvetően a frizurád nem borzalmas.
ma 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem férfiként tetszik a rövid haj a nőkön, kiemeli az arc szépségeit, jobban látható a nyak - ami véleményem szerint szép látvány - illetve még bátorságot is sugároz.
ma 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!