Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor a lány csókra számít?
Figyelt kérdés
Ha a lány hagyja, hogy hazavigyem kocsival (mármint nem hozzám, hanem a randi végeztével hozzá), akkor jó eséllyel a csókban is benne lenne? Vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz?2023. júl. 10. 18:44
1/10 anonim válasza:
Magamból indulok ki. Ha beültem a kocsijába akkor meg is csókolhat. Azt nem tudom az adott lány mit gondol.
2/10 anonim válasza:
Nem vennék rá mérget, ugyanis lehet hogy a végén már csak hazafurikáztatta magát a nő. Egyébként lehet érezni hogy nyitott a dologra, vagy felejtős. Egy próbát megér, ha koppanós a dolog akkor az nem jó, de legalább megpróbálta az ember! :)
4/10 anonim válasza:
Semmi köze. De egyszer nálam is azt hitte valaki :D Elköszöntem tőle és ő már hajolt oda, megfogta a fejemet, de mondtam, hogy ne, nem erőszakoskodott tovább. Kedves gesztusként felajánlotta, hogy hazavisz, nem tartozom neki csókkal. Amúgy szimpi volt és randiztam is volna még vele, de ez elrontotta a dolgokat.
5/10 anonim válasza:
Én le is pippantom, ha hazavisz.
6/10 anonim válasza:
4.
Na, és az ilyen helyzeteket ismerve döntse el az ember, hogy most vajon épp kellene-e vagy sem. Totális szerencsejáték, lutri, tippmix az egész.
7/10 anonim válasza:
Nem, nem jelenti azt automatikusan.
8/10 anonim válasza:
Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
9/10 anonim válasza:
Tesó, nem akart taxizni vagy buszozni.
Ó, ha te tudnád, hogy mennyi elkényelmesedett p*csa van, aki orránál vezeti a pasikat.
Ez nem zárja ki, hogy azért is szállt be melléd, mert kedvel egyúttal, de belőlem a tapasztalat beszél, meg a storyk amiket meséltek.
10/10 anonim válasza:
Nem biztos. Nekem volt egy nagyon szuper első randim, ami után hazavittek. Nagyon meglepődtem hogy megcsókolt. Még nem volt meg az alap ami nekem ahhoz kell.
Nekem logikus ha én busszal vagy, ő kocsival éa főleg ha egyfele megyunk hogy ha felajánlja hogy hazaviszy elfogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!