Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harmincas férfiaknak számít a nő humorérzéke?
Figyelt kérdés
Nekem a humorom a legnagyobb erősségem, ha valaki vevő rá, a mindennapokat végig tudjuk együtt nevetni. Persze ez nem azt jelenti, hogy komolyan nem lehet velem beszélgetni.
Mennyire számít a nő humorérzéke a harmincas férfiaknak? Nyilván személyiségfüggő is... nektek számít?
30/N
2023. máj. 2. 14:11
1/12 anonim válasza:
Bár 40-es vagyok, számít. Ez a harmadik legfontosabb az IQ és a nagy mellek után.
2/12 anonim válasza:
Kinek és mi a humor...tényleg poénos vagy csak fárasztó valaki...
3/12 anonim válasza:
Nagyon fontos kategória a humor. Senkinek se kell egy komor fap|na.
4/12 anonim válasza:
Mindenkinek fontos szerintem a humor, csak nem mindenkivel egyezik a humorotok, valakivel egész nap el tudtok poénkodni, mással semennyire.
5/12 anonim válasza:
En nem tudok minden nap orakon keresztul beszelni , szeretek viccelodni ha van hozza hangulatom .
6/12 anonim válasza:
Alapvetően a legtöbben szeretik a humoros embereket, de mindenkinek ugyanaz a humor jön be.
7/12 anonim válasza:
6
Mármint nem ugyanaz a humor? :)
8/12 anonim válasza:
7. Szerintem igen, csak lemaradt veletlen a "nem" .
9/12 Sunshinedoll válasza:
A pasik értelmezésében a humorérzék az az, ha mikor nevetsz az ő viccén. Ahhoz nem kell humorosnak lenni, csak idomítottnak :D
10/12 anonim válasza:
#6 vagyok, valóban, a "nem" lemaradt:
*nem mindenkinek ugyanaz a humor jön be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!