Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok ha pasi egy Suzuki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ha pasi egy Suzuki swiftel érkezik a randira akkor már felejtősnek számít?

Figyelt kérdés
Mert tisztában vagytok vele, hogy nagyon jó a fizuja és ennél jóval jobb kocsit is megtudna engedni magának...
2023. máj. 25. 10:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
23%

Vagy ez épp pont azt jelzi, hogy be tudja osztani a nagoyn jó fizuját ennél értelmesebb dolgokra is.

No, nem mintha a nők nagyrésze kenné-vágná az autómárkákat..:D Mármint Suzuki, ja, de hogy abból melyik és az milyen...

2023. máj. 25. 10:49
 2/17 anonim ***** válasza:
77%

Sosem néztem milyen autóval érkeztek... 🤨

Nekem van saját autóm, ha azt nem vezeti vadállat módjára totál nem érdekel a téma, hogy neki milyen van, ha van egyáltalán.

2023. máj. 25. 10:52
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Milyen évjáratú? Nekünk családdal az volt, szerettem, azon vezettem először,96-os volt. Én se flancolok, nem szégyelleném emiatt. Egyedül annyi, hogy két hete láttam balesetet, ahol a Suzuki volt a vétlen fél, és légzsákja sem volt, meg is sérült eléggé az utas (ott voltunk vele, amíg kiérkezett a mentő). Mi most vettünk húszéves autót, az kikötés volt, hogy légzsák legyen, hogy kicsivel jobbak legyenek az esélyeink.
2023. máj. 25. 10:59
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

F@szt se érdekel az autója. Férjemnek amikor összejöttünk egy szakadt KIA-ja volt, 300 ropiért vette használtan. Ha bicajjal járt volna se érdekel, ő a legcsodálatosabb férfi, apa és ember.

Csak az ostoba férfiaknak és nőknek számít a kocsi. Lehet akármilyen menő Ferrarija valakinek, ha egy tuskó barom.

2023. máj. 25. 11:00
 5/17 anonim ***** válasza:
29%
Számomra is inkább arról árulkodna, hogy megfontoltan gazdálkodik a pénzével. Alacsony fenntartási költségű, megbízható kisautó, szerintem egy átlagos igényekkel rendelkező embernek, aki nem státuszszimbólumként tekint az autójára, hanem az számít neki, hogy stabilan elvigye A-ból B-be, teljesen jó választás. Igaz, én elfogult vagyok, a mi családunkban egy 2005-ös Swift és egy ugyanilyen évjáratú Ignis van. Nem mai "gyerekek" már, de kiválóan megfelelnek. Ha újabbra kell majd valamelyiket cserélnünk, maradunk ugyanennél. Ahogy az elődük is egy '98-as Swift volt, gyerekkoromtól felnőttkoromig gyönyörűen kiszolgálta a családot, csak a rozsdásodás volt a gyenge pontja.
2023. máj. 25. 11:00
 6/17 anonim ***** válasza:
19%
Nekem van autóm, őszintén inkább járjon tömegközlekedéssel, mint egy lepusztult kocsival. Ha nem telik kicsit jobb kocsira, inkább ne is vegyen. Ha lenne pénze jobbra is, akkor meg mit fukarkodik? Mint mikor apám szakadt farmerben járkál a hétszámjegyű fizetése ellenére, mert annyira bele lett nevelve a fillérb*szás.
2023. máj. 25. 11:04
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

Férjem “kedvenc autoja” egy aixam…

Mégis egy elég jólszituált vállalkozó… semmit nem jelent az autó.

2023. máj. 25. 11:11
 8/17 anonim ***** válasza:
40%
3-as sulyra kell menni. A fizika alapjan a 5*-os clio hiaba jo toresteszten, ha egy 2 tonnas suvval talalkozik, akkor bar egy karcolas nelkul is meguszhatja, de az osszes belso szerve leszakad az utkozes miatt fellepo hatasokban. Amugy az is erdekes, hogy mennyit fejlodtek az autok, osszeengedtek egy 20 corollat es maival. Az eredmeny meg annal is cudarabb, mint amit jo elore sejtettunk.
2023. máj. 25. 11:24
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Én általában azokat offolom, akik tárgyakkal, státusz-szimbólumokkal (vagy azoknak gondolt dolgokkal...) próbálnak vonzóak lenni.

Nincs szükségem felszínes emberekre.

2023. máj. 25. 12:02
 10/17 anonim ***** válasza:
55%
A parkolóban kell várnom, hogy lássam a kis kocsiját?
2023. máj. 25. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!