Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számít megcsalásnak?
Arra gondolok, hogy az ismerkedés fázisában, amikor még nincs semmi kimondva, mennyire lehet oké, ha az egyik fél szerelget kicsit mással is? Viszont ha komoly alakulna akkor ezzel felhagyna.
26/f
Nem megcsalas, mert nem vagytok együtt, de unfair a másikkal szemben, mert nem tud róla, hogy másokat szívesen szerelgetnel.
Húzod az idejét fölöslegesen.
Ha nem vagy képes komoly párkapcsolatra, akkor bele se kezdj és kész, vagy légy korrekt, tisztazd, hogy mással is "ismerkedsz" és kész.
Mondjuk egyszer én is megszereltem a szomszéd lány biciklijét, pedig mással randiztam... nem érzem, hogy megcsalás lett volna. ;-)
Komolyra fordítva a szót: milyen ember az, aki elméletileg járni szeretne valakivel, de közben mással dug? És tök mindegy, hogy definíció szerint ez megcsalás, vagy sem. Attól még rohadtul gáz. Jöjj akkor össze azzal, akivel "szerelgetsz".
Ha érzed h lehet belőle vmi akkor ne szerelj..
Viszont ha 50 százalék alatti esélyt adsz magadnak akkor ki ne hagyd.. bánni fogod amikor lepattint a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!