Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha pasi egy Suzuki swiftel érkezik a randira akkor már felejtősnek számít?
Nekem egy 2020as hibrid swiftem van, eddig nem éreztem hátranyát a randikon. Igazából olyan nőkkel nem is nagyon ismerkedek akikről már messziről látszik, hogy anyagiasak. Egyébként abban igazatok van, hogy azért vettem suzukit mert:
1. Kb évi 50ezer Ftból fenntartom
2. Inkább legyen egy szép házam egyszer mint egy prémium autóm.
34/F
Engem nem érdekel a kocsi márkája, csak az állapota. Ha valaki megjelenik előttem egy életveszélyes, félig széteső, betört ablakú, agyonhasznált gumijú, rozsdás ronccsal, amiről mindenki tudja, hogy csak azért lehet az utakon, mert lefizették a vizsgabiztost, az nálam felejtős. Ha nem tud normális állapotban fenntartani egy autót, akkor nem kell autó.
De ha karban van tartva, akkor tőlem lehet Suzuki, Skoda, Honda, akármi, nem érdekel.
Mit csinálnék? Valószínűleg beparkolnék mellé a saját Suzukimmal (randira én is kocsival megyek inkább). Azon kívül, hogy jé, ugyanaz a márka, nem igazán érdekelne.
Páromnak is régi autója van amúgy, engem ez nem érdekel. Ahogy a fizetése sem túlzottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!